News Flash:

Accident rutier grav in Timis. In urma coliziunii cu un tractor, o persoana a murit, Soferul tractorului are 16 ani si nu detinea permis

5 Iulie 2022
484 Vizualizari | 0 Comentarii
accident Timis

Accident rutier grav in judetul Timis in Bethausen. O persoana murit, iar alte doua au fost ranite. Evenimentul rutier s-a produs in momentul in care un tractor condus de un tanar in varsta de 16 ani, fara permis, a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal de un autoturism. Un tanar in varsta de 25 de ani a decedat, iar fratele geaman are are rani grave. La fata locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor, pompierii, si politistii de la rutiera. 

Toate cele trei victime ale accidentului sunt barbati, spun politistii. Barbatul incarcerat a fost extras de pompierii de la descarcerare si, impreuna cu celalalt ranit, a fost predat echipajelor de ambulanta.

 

„Un tanar in varsta de 16 ani a condus un tractor pe DJ 609, dinspre localitatea Bethausen inspre localitatea Cladova, iar la un moment dat a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune frontala cu un autoturism condus de un barbat in varsta de 25 de ani, care circula regulamentar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1628 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006161 (s)