News Flash:

Liviu Pop: Greutatea enorma a ghiozdanului nu este data de manual, ci de auxiliare

1 August 2017
871 Vizualizari | 0 Comentarii
copii purtand in spate ghiozdane de scoala
Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, marti, la Alba Iulia, ca greutatea enorma a ghiozdanului elevilor romani, pe care o reclama unele asociatii, nu este data de manual, ci de auxiliarele pe care profesorii si parintii le comanda la inceputul fiecarui an scolar. El sustine ca pentru noul an scolar ar trebui ”auxiliare un pic mai usoare”.
”Am auzit unele asociatii spunand: «Domnule, e greutate enorma a ghiozdanului». Greutatea enorma a ghiozdanului nu este data de manual. Un manual cantareste, in medie, cam 200 de grame. Un elev are maxim cinci ore, ma refer la clasa a V-a. Pe zi, la scoala, 5 ori 200 de grame inseamna un kilogram” a spus Ministrul Educatiei, Liviu Pop, marti, intr-o conferinta de presa la Alba-Iulia. 
El a adaugat ca greutatea mare a ghiozdanului unui elev este data de auxiliarele pe care profesorii si parintii le comanda la inceputul fiecarui an scolar.
”Auxiliarele au, da, o greutate mai mare. Acele auxiliare pe care editurile le pun la dispozitia unitatilor scolare pentru a fi comandate de catre parinti, profesori sau diriginti, fapt pentru care inceputul noului an scolar va trebui sa ne gaseasca cu auxiliare un pic mai usoare”, a mai spus Liviu Pop.
Ministrul Educatiei participa, marti, la Universitatea “1 Decembrie 1918” din Alba Iulia la o conferinta internationala de Matematica.
 

ministrul educatiei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1135 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005002 (s)