News Flash:

Rugaciunea Sfintei Xenia, de mare ajutor in gasirea unui loc de munca

29 Noiembrie 2017
2989 Vizualizari | 0 Comentarii
rugaciune sfanta xenia loc munca 759x450

Aveti probleme la locul de munca? Doriti sa va mai gasiti inca ceva de lucru, dar orice efort depus pare ca e in zadar? Nu va faceti probleme, pentru ca Sfanta Xenia face adevarate minuni. Cititi cu tot sufletul rugaciunea acesteia si veti constata singuri ce se va intampla in viata dumneavoastra.


Fereste de toate relele!

„Iubind saracia lui Hristos, acum te indulcesti de ospatul cel vesnic. Cu nebunia cea paruta ai rusinat nebunia acestei lumi. Prin smerenia Crucii ai primit puterea lui Dumnezeu. Pentru aceasta, dobandind darul ajutorarii prin minuni, Fericita Xenia, roaga-L pe Dumnezeu sa ne izbaveasca de tot raul. Marindu-te, pe tine, Sfanta Xenia, cinstim pomenirea ta, ca tu sa te rogi pentru noi, pacatosii.

Sfanta maica Xenia, ai vietuit sub acoperamantul Celui Preainalt. Si intarita ai fost de Maica lui Dumnezeu. Ai rabdat foamea si setea, gerul si arsita, defaimarile si prigonirile. Si ai primit de la Dumnezeu darul inainte-vederii si al facerii de minuni. Iar acum salasluiesti intru lumina Celui Atotputernic.

Sfanta Biserica te preamareste acum ca pe o floare bineinmiresmata. Stand inaintea sfintei tale icoane, ne rugam tie ca uneia care esti intru viata cea neimbatranitoare, dar petreci si impreuna cu noi. Primeste cererile noastre si le du la scaunul Milostivului Parinte Ceresc. Ca cea care ai indraznire catre El.

Sfanta Xenia, roaga-te pentru noi!

Cere pentru cei ce alearga la tine mantuire vesnica, imbelsugata binecuvantare pentru faptele si inceputurile cele bune. Cere izbavire din toate nevoile si necazurile. Mijloceste cu rugaciunile tale inaintea Atotinduratului nostru Mantuitor, pentru noi netrebnicii si pacatosii.
Ajuta, Sfanta si fericita maica Xenia, sa fie luminati pruncii cu lumina Sfantului Botez. Si sa fie pecetluiti cu pecetea darului Sfantului Duh. Daruieste-le lor reusita la invatatura. Tamaduieste pe cei neputinciosi. Trimite dragoste si buna-intelegere celor casatoriti. Invredniceste pe monahi de nevointa cea buna si apara-i de defaimari. Intareste-i pe pastori intru taria Duhului Sfant.

Pazeste poporul si tara aceasta in pace si fara de tulburare. Roaga-te pentru cei lipsiti in ceasul mortii de impartasirea cu Sfintele lui Hristos Taine. Caci tu esti nadejdea noastra, grabnica noastra ascultatoare, pentru care iti aducem multumire si slavim pe Tatal si pe Fiul si pe Duhul Sfant, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin!”. Aceasta rugaciune este recomandata si celor bolnavi si femeilor ramase vaduve. Secretele.com


sfanta xenia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1191 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005951 (s)