News Flash:

SOCANT! Iata ce salariu are Gabriela Cristea la Kanal D

8 Septembrie 2017
1764 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriela cristea talie1
Mai are putin si devine mama, insa trece printr-un adevarat scandal. Gabriela Cristea a dezvaluit ce salariu are, dupa ce ministrul muncii a sustinut ca vedeta incaseaza o suma uriasa.


Totul a pornit de la indemnizatia pentru mame. Ministrul muncii a postat pe o retea de socializare un articol in care este scrisa o suma uriasa. Conform acestuia, Gabriela Cristea ar avea un salariu de 10 000 de euro. 


La scurt timp dupa ce a vazut asta, Gabriela Cristea a luat atitudine si a scris un mesaj in care sustine ca nu incaseaza o asemenea suma lunar.


"Doamna Ministru, va atrag atentia asupra faptului ca sunteti intr-o eroare grava distribuind acest articol pe pagina dvs de Facebook. Sincera sa fiu, nu inteleg cum de va puteti permite sa sustineti un articol bazat doar pe speculatii fara fundament legal si sa faceti afirmatii insinuante la adresa mea. Va informez asupra faptulului ca sumele speculate in acest articol sunt false. 


In alta ordine de idei, va spun ca toate resursele mele financiare au taxele si impozitele platite la zi si provin din mediul privat. Nu incasez si nu am solicitat bani de la bugetul de stat.  Consider ca aveti lucruri mai importante de facut decat sa comentati "fara comentariu" o stire tip tabloid, in incercarea dvs de a induce populatia intr-o falsa eroare cu privire la veniturile mele. 


Va atrag atentia asupra faptului ca nu eu fac afirmatii publice pe banii dvs, dar sunt indreptatita sa va trag la raspundere pentru felul cum gestionati Ministerul Muncii, pentru ca dvs aveti o felie grasa din Bugetul de Stat, buget ce este alimentat din taxele si impozitele platite de contribuabili, implicit de catre mine. Mi-ar placea sa vad ca sunteti un om cu coloana vertebrala, care isi asuma chiar si afirmatiile sau insinuarile nefericite. 


Gabriela Cristea -cetatean si contribuabil", a scris Gabriela Cristea. 


Gabriela Cristea este insarcinata si va deveni pentru prima data mama, dupa ani de chin si tratamente costisitoare, asa cum Spynews.ro a anuntat, in exclusivitate. Tavi Clonda a anuntat in exclusivitate, in emisiunea "Star Matinal e pe Val", ca pe data de 11 octombrie 2017, isi vor vedea fetita pentru prima oara.



gabriela cristea salariu suma falsa veniturile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004732 (s)