News Flash:

Busoi: Transformarea Institutului Cantacuzino in cazarma si ideea fondurilor UE nesperate arata habarnism periculos

8 Septembrie 2017
982 Vizualizari | 0 Comentarii
Cristian Busoi
Presedintele PNL Bucuresti, Cristian Busoi, critica planul Guvernului de a transforma Institutul Cantacuzino in unitate militara, dar si anuntul privind folosirea unor fonduri europene pentru dotarea lui, afirmand ca aceste idei denota "habarnism periculos" si demonstreaza proasta administrare a Executivului.
"Declaratiile premierului despre descoperirea de fonduri europene “nesperate” pentru finantarea activitatii Institutului Cantacuzino sunt de un habarnism periculos. Cum trist si dramatic este si planul “managerial” guvernamental de transformare a Institutului in cazarma. Faptul ca pe nimeni nu mai mira nimic si nicio nenorocire a Guvernului nu mai atrage atentia, este pentru ca guvernarea Dragnea a banalizat incompetenta si haosul. Institutul avea nevoie de un manager decent care sa obtina autorizatiile pe care le-a pierdut si care sa nu descopere fondurile europene in septembrie 2017, asa cum le-a descoperit premierul Tudose", spune Busoi, potrivit unui comunicat de presa.
El spune ca, daca Guvernul poate accesa fonduri europene si poate fi astfel reluata productia de vaccinuri, nu ar mai fi nevoie de "militarizarea" Institutului, aceasta contradictie fiind "o mostra de umor involuntar" din partea lui Mihai Tudose.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005204 (s)