News Flash:

SOCANT! Grupul Stat Islamic a decapitat un ostatic japonez!

25 Ianuarie 2015
1091 Vizualizari | 0 Comentarii
Grupul terorist Stat Islamic in Irak si Siria a prezentat o inregistrare video cu decapitarea unui ostatic nipon, dupa expirarea unui ultimatum privind plata unei rascumparari, anunta Institutul SITE, care supravegheaza site-uri fundamentaliste.
Ostaticul executat prin decapitare este Haruna Yukawa, angajat al unei firme de securitate, potrivit Institutului SITE, cu sediul in Statele Unite.
Organizatia terorista sunnita a prezentat o inregistrare video cu celalalt ostatic, corespondentul de razboi Kenji Goto, care pledeaza pentru salvarea sa si pentru eliberarea unei presupuse teroriste arestata in Iordania. In inregistrare, Kenji Goto (in varsta de 47 de ani) afirma ca Haruna Yukawa a fost executat, tinand in mana o imagine in care cadavrul ostaticului apare decapitat.
Kenji Goto atribuie premierului Shinzo Abe responsabilitatea pentru moartea lui Yukawa, deoarece acesta nu a platit rascumpararea de 200 de milioane de dolari. Ostaticul ramas in viata sustine ca grupul terorist nu mai vrea nicio rascumparare, cerand insa eliberarea islamistei Sajida al-Rishawi, acuzata ca, in calitatea de membra a organizatiei Al-Qaida in Irak, a incercat sa se arunce in aer intr-un hotel din Iordania in anul 2005.
"Este foarte simplu. Eliberati-o pe Sajida si voi fi eliberat", afirma ostaticul Kenji Goto.

ostaticul haruna yukawa kenji goto
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0981 (s) | 33 queries | Mysql time :0.038227 (s)