Descriere Ciorba picanta de legume
Ciorba cu fasole rosie, morcov, telina, ardei iute si usturoi.
Ingrediente
200 g de fasole rosie boabe (poate fi si din cutie);
1 ceapa rosie;
1 morcov;
1 telina;
2 catei de usturoi;
1 ardei iute;
1 l de supa de zarzavat;
2 linguri de ulei;
suc de lamaie;
sare si piper.
Mod de Preparare Ciorba picanta de legume
ceapa se taie marunt si se caleste in ulei; se adauga un praf de piper;
morcovul si telina se dau pe razatoare, usturoiul se zdrobeste, iar ardeiul iute se toaca;
se amesteca aceste ingrediente cu ceapa si se mai lasa la calit impreuna;
se adauga apoi fasolea si supa de zarzavat, lasand sa fiarba pana se inmoaie boabele de fasole;
se condimenteaza cu sare si suc de lamaie dupa gust.
sursa:skytrip.ro.
Comentarii (0)