News Flash:

SOCANT! Avionul disparut Malaysia Airlines MH370, ipoteza halucinanta: "Un oras intreg era tinta"

15 Noiembrie 2016
1410 Vizualizari | 0 Comentarii
Malaysia Airlines
O noua ipoteza socanta a aparut in presa internationala cu privire la avionul Malaysia Airlines MH370 disparut in primavara lui 2014 cu 239 de oameni la bord: pilotul ar fi prabusit intentionat aeronava in ocean pentru a evita o catastrofa similara celei din 11 septembrie 2001. 
Misterul zborului Malaysia Airlines MH370, disparut in urma cu doi ani deasupra Oceanului Indian, a ramas neelucidat. S-au vehiculat diverse ipoteze pana acum: pilotul Zaharie Ahmad Shah s-ar fi sinucis, luand cu el si viata a 239 de oameni, sau ar fi fost complicele unor teroristi de la bordul avionului.
Acum, specialistul in aviatie Michael Gilbert propune o alta ipoteza: pilotul a luat decizia sa vireze deasupra Oceanului pentru a evita prabusirea intr-un oras de pe continent, tragedie care ar fi dus la o catastrofa similara celei din 9/11.
Michael Gilbert s-a documentat in ultimele 18 luni cu privire la problemele tehnice ale aeronavei disparute, din care s-au gasit doar resturi de fuselaj. Potrivit acestuia, decizia pilotului de prabusire in Ocean ar fi salvat viata a zeci de mii de oameni.
Autoritatile din Australia au analizat recent bucati despre care se presupune ca ar proveni de la aeronava MH370, disparuta deasupra Oceanului Indian, si au tras o concluzie neasteptata.
Ramasitele fuselajului, gasite in Madagascar, nu prezinta urme de arsuri, ceea ce invalideaza teoria potrivit careia la bordul avionului apartinand Makaysia Airlines ar fi avut loc un incendiu.
Urmele negre de pe bucatile gasite au aratat ca, "contrar speculatiilor, nu exista vreo dovada privind expunerea la un incendiu", a declarat ministrul australian al Transporturilor, Darren Chester.
Tragedia aeriana in care au murit 239 de persoane a avut loc in primavara lui 2014. Avionul, care zbura de la Kuala Lumpur la Beijing, s-a prabusit undeva in sudul Oceanului Indian, potrivit unor teorii. Inainte de catastrofa, aeronava a virat brusc, din motive inca necunoscute.
Cele cateva bucati mici din fuselaj gasite in zona Madagascarului nu au oferit investigatorilor prea multe indicii pentru rezolvarea misterului, iar tarile implicate in ancheta ar putea opri cautarile la sfarsitul acestui an.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006591 (s)