News Flash:

Hillary Clinton acuza dupa esecul de la alegeri

14 Noiembrie 2016
994 Vizualizari | 0 Comentarii
hillary clinton
Hillary Clinton, invinsa de Donald Trump in alegerile prezidentiale desfasurate marti in Statele Unite, l-a acuzat sambata pe seful FBI ca a dat o lovitura campaniei sale cand a anuntat ca a descoperit noi e-mailuri, au informat mai multe media americane.

"Sunt multe motive pentru care alegeri ca acestea nu au reusit", a explicat fosta candidata democrata la Casa Alba in cursul unei teleconferinte cu comisia de finante a campaniei ale si donatorilor, a facut cunoscut unul dintre participanti site-ului de informatii Quartz.

"Analiza noastra arata ca indoielile provocate de scrisoarea lui Jim Comey(directorul FBI) au fost nefondate si au oprit elanul nostru", a declarat ea, potrivit acestui participant.

In ce priveste a doua scrisoare a sefului politiei federale, prezentata publicului cu doua zile inainte de alegeri, in care o exonera pe Hillary Clinton de orice urmarire penala, nu a facut decat sa intareasca mobilizarea partizanilor lui Donald Trump, dar nu a schimbat parerea alegatorilor, conform aceleasi surse. Aceasta scrisoare a fost "un real element de motivare pentru alegatorii lui (Donald) Trump", a spus ea. 

alegeri casa alba jim comey hillary clinton donald trump
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005833 (s)