News Flash:

SOCANT! Accidentul feroviar de langa Timisoara ar fi fost rezultatul unui SABOTAJ

8 Martie 2014
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Un vagon cisternă s-a răsturnat şi alte patru vagoane ale unui tren de marfă au deraiat, miercuri, 4 martie, pe calea ferată industrială dintre Timişoara şi comuna Moşniţa Nouă. Proprietarul liniei ferate, omul de afaceri Ştefan Movilă, are o teorie şocantă: trenul a deraiat din cauza unui act de sabotaj.
24 de ore a fost blocat drumul ce leagă cartierul timişorean Ciarda Roşie de localitatea Urseni, din cauza vagoanelor deraiate, care erau pline cu motorină. Abia joi, după ora 17.00, a fost reluată circulaţia rutieră. Calea ferată este însă distrusă pe o lungime de cel puţin 30 de metri. Motorina din vagoanele cisternă este proprietatea OMW-Petrom, vagoanele sunt închiriate de la CFR Marfă, iar transportatorul era compania Grup Feroviar Roman, conform declaraţiilor lui Ştefan Movilă.
movilaContactat telefonic, proprietarul căii ferate, Ştefan Movilă, a făcut cateva afirmaţii dure despre compania Grup Feroviar Roman şi proprietarul acesteia, Gruia Stoica. Movilă susţine că, în urmă cu apoximativ două săptămani, angajaţii săi au surprins pe calea ferată de langă Timişoara o persoană care desfăcea diverse componente ale liniei. Bărbatul a fost predat poliţiei, însă oamenii legii l-au lăsat în libertate. Proprietarul liniei ferate este convins că bărbatul surprins în flagrant încerca să provoace deraierea unui tren. Mai mult, cei care l-au trimis pe sabotor nu s-a lăsat păgubaşi după prima tentativă, ci au încercat din nou manevra. A doua oară le-a şi ieşit, dovadă fiind accidentul de miercuri.
Ştefan Movilă este convins că sabotorii sunt plătiţi de compania Grup Feroviar Roman, concurent direct pe piaţa transporturilor feroviare. Omul de afaceri ar fi primit şi un telefon de ameninţare din partea lui Gruia Stoia, patronul GFR, care în prezent este în arest preventiv pentru trafic de influenţă. Ziuadevest.ro

motorina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0954 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029299 (s)