News Flash:

10 lucruri pe care nu ar trebui sA le spui despre fosta relaTie

7 Martie 2014
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
După o relație mai mult sau mai puțin reușită, femeile tind să își compare fostul partener cu cel actual. Inainte de a face unele gafe, aveți în vedere ce ar trebui să evitați să spuneți și ce să evitați.
Gelozia este o boală grea și nu vreți ca să stricați ceea ce construiți cu actualul partener, așa că încercați să evitați să îi spuneți 10 lucruri despre fostul partener:
1. A fost distrus după despărțire. Știți deja că femeile sunt cele care suferă cel mai mult după o despărțire și să declarați că fostul partener încă este melancolic după despărțirea de dumneavoastră nu este cel mai bun lucru pe care i-l puteți spune actualului partener. Veți părea o persoană crudă, care se bucură de supărarea altuia.
2. Era un ticălos. Dacă este adevărat, la primele semne de comportament care nu vă conveneau, erați liberă să ieșiți din această relație. Nu aveți nicio scuză pentru că ați rămas langă o asemenea persoană. Cu siguranță că aveți și amintiri frumoase despre fosta relație, de care vă amintiți cu drag, din cand în cand. Incercați să învățați din lucrurile pe care le-ați omis la foștii parteneri.
3.Incă îl iubiți. Nu este în regulă să declarați acest lucru cuiva, cu atat mai puțin actualului partener. Nimeni nu vrea să fie un bandaj pentru dumneavoastră. Comportamentul acesta întarzie „vindecarea” și îi pune pe fugă pe cei care speră să ajungă la inima dumneavoastră. Prefăceți-vă că este totul în regulă, pană cand chiar va fi și mulțumiți-i celui care v-a făcut să treceți peste despărțire(marieclaire.com).
4.Orice lucru stanjenitor despre fostul partener. Sunteți sigură că actualul partener ar vrea să știe lucruri stanjenitoare și intime despre fostul dumneavoastră partener?
5. Orice v-a spus confidențial. Fiind o persoană care nu reușeșete să păstreze un secret, v-ar putea discredita rapid acest comportament. Dacă fostul partener a avut totală încredere în dumneavoastră și v-a împărtășit lucruri extrem de intime, trebuie să aveți principii și să nu le dezvăluiți nimănui, cu atat mai puțin celui cu care aveți o relație acum.
6.Calități pe care le-ați iubit la fostul iubit. Fiecare persoană are calități și defecte, iar povestind despre lucrurile pe care le-ați apreciat în fosta relație, nu îmbunătățiți nimic la actuala. Incercați să vă detașați de trecut.
7. Cat de mult părinții dumneavoastră l-au iubit. Primele întalniri cu părinții partenerei sunt grele pentru orice bărbat, care trebuie să demonstreze că este destul de bun pentru fiica lor. Spunand că fostul se înțelegea perfect cu ei, nu creează decat frustrare noului partener. Nu are nevoie de o fantomă care să îl bantuie în încercarea de a crea o legătură cu părinții.
8.Orice a făcut/spus/ gandit fostul era teribil. Amintirile despre fostul partener  trebuie anihilate în momentul în care ați intrat într-o nouă relație. Discuțiile despre trecut nu își au rostul, iar aducerile în prezent a lucrurilor întamplate în trecut sunt un semn de slăbiciune. Ce a fost, a fost și nu merită discutat decat prin prisma lucrurilor bune.
9.Defecte pe care și iubitul din prezent le are. Nimănui nu îi place să fie comparat cu cineva din trecut. Niciun comentariu de acest gen nu este bun pentru o relație. Dacă are mai multe calități decat fostul, atunci lăudați-l.
10.Relațiile intime lăsau de dorit. Pentru un bărbat, aprecierea femeii este extrem de importantă, atunci cand vine vorba despre calitățile sale în momentele intime. Gandul că l-ați putea face de ras așa cum îl faceți pe fostul partener nu îi surade. Evitați discuțiile de acest gen, chiar dacă vă va provoca să îi povestiți ceva. Yahoo celebrity

gelozia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1353 (s) | 22 queries | Mysql time :0.037869 (s)