News Flash:

Soția lui Sergiu Nicolaescu a ajuns de nerecunoscut. Dana a îmbătrânit vizibil

26 August 2022
1408 Vizualizari | 0 Comentarii
301491605 5284794954888876 2889762636208394933 n

Dana, soția regretatului actor și regizor Sergiu Nicolaescu, abia mai amintește de femeia de altădată și a ajuns de nerecunoscut. Au trecut mai bine de nouă ani de la moartea artistului, însă Dana pare să nu se fi obișnuit cu marea pierdere suferită. În pofida faptului că între Sergiu și Dana Nicolaescu era o diferență de 47 de ani, cei doi s-au considerat suflete-pereche.

La 3 ianuarie 2013, Sergiu Nicolaescu s-a stins, la vârsta de 82 de ani, iar de atunci Dana, cea care i-a fost soție face tot posibilul pentru a-și duce viața mai departe. Cu toate că au trecut mai bine de nouă ani de la moartea marelui actor și regizor român, văduva acestuia, Dana Nicolaescu, încă nu s-a obișnuit cu lipsa acestuia și continuă să-i ducă dorul.

Soția lui Sergiu Nicolaescu a ajuns de nerecunoscut

Dana și Sergiu s-au cunoscut în anul 1996, iar nouă anu mai târziu au decis să meargă împreună în fața altarului, pentru a-și uni destinele în fața lui Dumnezeu. Dana și Sergiu Nicolaescu au trăit o poveste de iubire demnă de scenariile pe care le frunzărea regretatul actor, în anii săi de glorie. Cu toate că a trecut atât timp de la dispariția artistului, fosta lui soție, Dana, nu s-a obișnuit nici până astăzi cu marea pierdere suferită. Astfel, și astăzi ea suferă la gândul că nu-l va mai vedea niciodată pe dragul ei soț.

Sergiu Nicolaescu a iubit-o enorm pe Dana, femeia cu 47 de ani mai tânără decât el, cea care i-a fost soție, prietenă, suflet-pereche și jumătate, partenera care i-a fost alături până în ultimele clipe de viață. Fosta soție a lui Sergiu Nicolaescu a fost surprinsă recent la cumpărături în Capitală. Se pare că bruneta și-a schimbat stilul vestimentar, iar în ultimul timp a schimbat ținutele feminine și elegante cu cele casual și sport. Totodată, Dana Nicolaescu și-a tuns părul, iar trecerea timpului a început să se vadă, ușor-ușor, pe chipul ei senin și liniștit.

Dana Nicolaescu a fost criticată că s-a îmbrăcat în alb la înmormântarea soțului ei

În urmă cu nouă ani, atunci când Sergiu Nicolaescu a părăsit această lume, lumea a criticat-o pe văduva lui, Dana, deoarece femeia a apărut la înmormântarea regretatului regizor purtând veșminte albe. A fost apostrofată și judecată aspru de către cârcotașii care au numit-o "Văduva Albă", însă toată lumea a interpretat greșit gestul Danei Nicolaescu.

În apărarea Danei, Iolanda, sora regretatului actor, a explicat faptul că dorința lui Sergiu Nicolaescu a fost ca frumoasa lui soție să nu poarte negru la înmormântarea sa. Și din acest motiv, Dana a ales să poarte un palton alb de-al soțului ei, în ziua în care l-a condus pe ultimul drum.

Era paltonul fratelui meu. A fost dorinţa lui (n.r. - al lui Sergiu Nicolaescu), ca Dana să nu vină îmbrăcată în negru la înmormântarea lui. Prin urmare, ea a îmbrăcat un palton al fratelui meu, ca să-l simtă mai aproape de ea. Aşa fost şi la înmormântarea mamei mele. Nu m-a lăsat să vin îmbrăcată în negru la înmormântarea ei", a precizat atunci Iolanda Nicolaescu.

Dincolo de toate acestea, soția lui Sergiu Nicolaescu a ales să-și continue viața trăind cu amintirea regretatului actor și regizor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007246 (s)