News Flash:

Ce a avut de spus Mihai Bendeac despre Andra, sotia lui Maruta? Fanilor nu le-a venit sa creada

20 Octombrie 2021
637 Vizualizari | 0 Comentarii
Bendeac Andra

Acum cateva luni,  Mihai Bendeac a luat foc pe Instagram. Actorul nu s-a mai putut abtine si le-a povestit urmaritorilor ca se simte hartuit de Catalin Maruta. Totul a avut legatura cu o invitatie la podcast pe care actorul nu a vrut sa o onoreze, iar de atunci lucrurile au inceput sa degenereze.

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai cunoscuti actori de la noi si putini sunt cei care stiu ca acesta lucreaza de mai bine de 20 de ani la Teatrul National. Juratul de la Antena 1 are zeci, poate chiar sute de piese la activ, iar creativitatea lui nu are limite. Totusi, ideile lui Mihai apar dupa ce acesta isi urmeaza cu strictete ritualul de ani de zile.

Mihai Bendeac a revenit la sentimente mai bune fata de prezentatorul de la PRO TV. Timpul a trecut si se pare ca cei doi au ingropat securea razboiului. Maruta a revenit cu sezon nou de podcasturi, iar inceputul este mai promitator ca niciodata. Mihai Bendeac a cedat insistentelor lui Catalin si au stat de vorba mai bine de doua ore jumatate. Mihai Bendeac a vorbit deschis despre toate subiecte aruncate la fileu de catre Maruta. Inclusiv despre parerea pe care o are despre Andra, sotia prezentatorului.

Mihai Bendeac: Andra este un mare artist al Romaniei si consider ca oamenii, peste 40 de ani, 50 de ani sau poate chiar 100 de ani, se vor raporta la Andra asa cum se raporteaza astazi la Maria Tanase. Este una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut Romania vreodata.
Catalin Maruta: Iti multumesc mult de tot!
Mihai Bendeac: Cu mare dragoste! Este pura sinceritate.
Catalin Maruta: N-o sa se supere Delia pe tine?
Mihai Bendeac: Si Delia intra in aceeasi paradigma”
, a fost discutia dintre cei doi. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005001 (s)