News Flash:

COSMARUL CONTINUA! PRETURILE RCA o iau razna!

3 Martie 2017
951 Vizualizari | 0 Comentarii
rca
Soferii nu au liniste. Acestia primesc o noua lovitura! Preturile RCA ar putea creste din luna mai, dupa ce in luna noiembrie s-a adoptat plafonarea tarifelor pe o perioada de sase luni. O solutie pentru impiedicarea cresterii preturilor este aparitia unor noi competitori pe piata asigurarilor, a declarat Viorel Vasile, presedintele Patronatului Roman al Brokerilor de Asigurare – Reasigurare (PRBAR).
Viorel Vasile spune ca, pana in luna mai, preturile RCA nu vor suferi nicio modificare si ca ramane de vazut ce se va intampla dupa acel moment.
„Pana in luna mai, nu se va intampla nimic. Preturile vor ramane la fel. Intrebarea este ce se intampla dupa luna mai. De aceea, noi am sustinut mereu ca singurul mod in care se poate regla piata este concurenta si aparitia unor noi competitori in piata. Preturile din 2014 pana in 2016 au crescut cu vreo 80%, in medie. In 2016, la presiunea strazii, am plafonat tarifele si ne asteptam ca in mai 2017, cand se termina plafonarea, desi noi nu am facut nimic, pentru ca nu s-a facut nimic, preturile sa nu ajunga la nivelul la care erau in noiembrie, cand am facut plafonarea. E fals”, a spus Viorel Vasile, potrivit capital.ro.
Presedintele PRBAR mai spune ca, singura solutie pentru ca tarifele sa nu cresca din luna mai este aparitia unor noi competitori pe piata asigurarilor.

viorel vasile
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1259 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006248 (s)