News Flash:

SINGURA ZODIE care te intelege in orice situatie

25 Decembrie 2017
952 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop boala

ZODIE EMPATICA. Avem nevoie de oameni care sa ne aprobe mereu. Avem nevoie de oameni care sa nu isi faca cruci atunci cand le dezvaluim cele mai ascunse secrete.

Avem nevoie de un umar pe care sa plangem, de persoane care sa ne ia in brate atunci cand ne simtim singuri. Doar o zodie este recunoscuta pentru rabdarea sa infinita.

Fecioara nu arata, dar are un suflet foarte mare. Poate parea artagoasa la prima vedere sau pur si simplu rece si ironica.

ZODIE EMPATICA. Ridica din spranceana cand nu ii convine ceva si nu isi economiseste nicio ‘vorba dulce’. Aceasta zodie face toate astea pentru ca tine foarte mult la oameni.

Fecioara te intelege in absolut orice situatie, fiind o zodie empatica prin definitie. Spiritul critic pe care il are este folosit in scopuri pozitive.

Acest nativ te poate bulversa cu acuratetea cu care vede lucrurile si iti poate spune tot ceea ce simti dupa o simpla privire. Stie cand sufletul tau plange sau rade, stie cand ai nevoie de ajutor financiar sau pur si simplu te incomodeaza ceva care nu te lasa sa dormi.

Aceasta zodie te poate ajuta sa iti clarifici propria parere despre tine deoarece stie cum sa puna intrebarile. Din doar trei intrebari poate sa ajunga in adancul sufletului tau.

Acest semn zodiacal are curajul sa se arunce in gura lupului pentru ca traieste cu premiza ca pana si lupul este bun in adancul sufletului sau.

ZODIE EMPATICA. Daca vrei sa ceri ajutorul unei Fecioare, nu ezita sa te deschizi in fata ei. Va sti daca ii ascunzi ceva ori daca vei inventa o problema falsa pentru ca iti este rusine sa o dezbati.

Aceasta zodie poate intelege orice: de la cele mai banale compromisuri pana la cele mai tenebroase secrete.

Fecioara nu considera ca oamenii trebuie judecati pentru felul in care aleg sa traiasca ci apreciati pentru ca reusesc sa iasa din tipar si nu le este frica sa fie fericiti asa cum simt ei, scrie teotrandafir.com.

De fapt, marea lectie pe care o primesti de la acest nativ, deosebit de carcotas de cele mai multe ori, este tocmai asta: traieste fericit pentru ca nu ai alta solutie!


zodie zodie empatica
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006051 (s)