News Flash:

Simona Halep nu mai bate pe nimeni! A pierdut rusinos la numarul 118 mondial

24 Februarie 2016
1196 Vizualizari | 0 Comentarii
simona halep austr
Simona Halep a inregistrat o infrangere usturatoare in turul al doilea de la Doha, fiind invinsa de jucatoarea aflata pe locul 118 in clasamentul WTA.

A patra jucatoare a lumii a cedat in fata rusoaicei Elena Vesninain trei seturi, scor, 7-6, 4-6, 1-6, dupa doua ore si 20 de minute de joc.

Constanteanca in varsta de 24 de ani a inceput partida dornica sa demonstreze ca eliminarea de la Dubai nu a fost decat unaccident si avea in fata o adversara mai mult decat abordabila.

Vesnina jucase doua meciuri in calificari pentru a ajunge pe tabloul principal de laDoha, iar in primul tur a avut o adversara deloc usoara, pe frantuzoaica Garcia.

Cu toate acestea, Vesnina a reusit sa ii dea o replica remarcabila Simonei in primul set, inclinandu-se abia in tiebreak.

Setul secund a inceput cu o cadere drastica de forma a rusoaicei, care i-a permis lui Halep sa se desprinda la 4-1. Din acest moment Vesnina s-a dezlantuit, reusind sa egaleze si mai apoi sa castige al doilea set.

"Decisivul" nu a avut practic istoric, numarul 118 WTA zburdand pe teren in fata unei Simona Halep care nu a avut replica la loviturile sale.

Rusoaica s-a impus astfel cu 6-1 si o trimite acasa pe Simona, care va incerca luna viitoare sa isi apere titlul la Indian Wells in cea mai slaba forma din ultimii ani.

elena vesnina dubai accident calificari doha garcia halep indian wells
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004589 (s)