News Flash:

BOMBA in fotbalul romanesc! O echipa din play-off risca sa se desfiinteze!

19 Februarie 2016
1340 Vizualizari | 0 Comentarii
liga 1 minge
Narcis Raducan, presedintele Pandurilor, a declarat, vineri, la Dolce Sport, ca, fara banii de la Complexul Energetic Oltenia, clubul nu poate rezista.
 "CEO ne da 2 milioane de euro. Ce e frustrant pentru noi e ca am reusit cu acest buget sa aducem echipa in cupele europene, in play-off si sa avem patru jucatori la echipa nationala. Eu sunt de acord sa incercam sa iesim de sub tutela CEO, chiar daca in aceasta zona miniera, se intorc bani catre sport. Am rugat conducerea CEO sa ne sprijine in acest sezon, pentru ca mai avem si datorii. E o lovitura directa. Mai greu de atat nu se poate. Avem doua luni intarziere la salarii si bonusurile restante din noiembrie. Este deja prea mult pentru niste oameni care au muncit pentru acest oras. N-avem cum sa rezistam fara acesti bani. Suntem singura echipa din Oltenia pe un loc din play-off si ar fi pacat sa mai dispara o echipa in plin campionat", a spus Raducan.
Programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia vor fi suspendate, conform unei postari publicate, vineri, pe Facebook, de catre Victor Grigorescu, ministrul Energiei.
"In urma rezultatelor financiare care prevad o potentiala pierdere record, consider de la sine inteles ca programele de sponsorizare ale Complexului Energetic Oltenia sa se suspende. Clubul Sportiv Pandurii Targu Jiu, un club profesionist de fotbal, nu face exceptie de la aceasta regula. Vom avea grija ca la aprobarea bugetului companiei sa nu avem surprize neplacute in care sa descoperim posibile sponsorizari ascunse la categoria «si alte plati»", este anuntul facut de Grigorescu pe Facebook.
Pana la ora difuzarii acestui material, reprezentantii clubului Pandurii nu au putut fi contactati pentru un punct de vedere.
Cu doua etape inainte de finalul sezonului regulat, Pandurii se afla pe locul cinci in clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte, la patru puncte in spatele liderului Astra. Mediafax.ro

narcis raducan pandurilor ceo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2885 (s) | 32 queries | Mysql time :0.168128 (s)