News Flash:

Simona Gherghe, marturisire surprinzatoare

29 Octombrie 2017
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
simona ghergeh mama
Simona Gherghe se poate considera o femeie norocoasa si implinita. A mai ramas putin timp pana cand isi va sarbatori ziua de nastere, iar varsta de 40 de ani o prinde mamica.

In cadrul unui interviu, prezentatoarea TV a dezvaluit ca si-a primit deja cadoul din partea sotului si va fi, cu siguranta, o experienta de neuitat, intrucat vor pleca intr-o mica vacanta fara Ana Georgia.

”De fiecare data m-a surprins! Fie ca a fost vorba despre calatorii, pentru ca stie ca iubesc sa calatoresc, fie ca a fost vorba despre inelul de logodna. Pentru ca, da, m-a cerut acum cativa ani, de ziua mea, la miezul noptii! Cumva, toate dorintele mele sunt acum legate de Ana. Sa fie sanatoasa, sa creasca frumos… In rest, sunt multumita cu tot ce am.”, a marturisit Simona in cadrul unui interviu pentru Libertatea.

De asemenea, ea a dezvaluit ca va pleca intr-o mica vacanta: ”Stiu ca suna a sablon, dar am primit deja tot ce imi doream. Am primit si o parte din cadoul de la Razvan, o iesire in doi intr-un weekend, intr-un oras pe care eu il ador. N-am mai fost plecati de un an si jumatate, pentru ca, in sarcina, nu am avut voie sa calatoresc. Asa ca, anul acesta, imi sarbatoresc ziua alaturi de sotul meu!”, a mai spus ea precizand ca Ana va ramane in grija mamei ei: ”Da, va fi prima data cand vom sta doua zile fara ea. O sa fie greu, sunt convinsa, dar ramane cu bunicii, in care am mare incredere. In plus, ma bazez pe multele apeluri video pe whatsapp…Mama locuieste cu noi de cand s-a nascut Ana. Ma ajuta foarte mult si tot ea va sta cu Nuchi (asa o alintam noi) in orele cat voi fi plecata la redactie.”, a mai spus ea.

simona gherghe vacanta ana georgia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1272 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006690 (s)