News Flash:

Lider Sanitas: Personalul medical ar putea renunta la proteste. Sporurile nu vor fi plafonate de la 1 ianuarie 2018

26 Octombrie 2017
946 Vizualizari | 0 Comentarii
sanitas
Liderul Sanitas Leonard Barascu a declarat, joi, dupa ce premierul, vicepremierul ministrul Sanatatii si liderul PSD au participat la Consiliul National al federatiei sindicale, ca personalul medical ar putea renunta la proteste, dupa ce a primit asigurari ca sporurile nu vor fi plafonate si ca veniturile personalului din sanatate nu vor scadea de la 1 ianuarie 2018.
Barascu a sustinut ca plafonarea sporurilor a fost prorogata pana la 1 martie 2018, astfel ca salariile in sanatate nu se vor reduce de la inceputul anului viitor, asa cum se temeau sindicalistii.
De asemenea, el a precizat ca bonurile de masa vor fi acordate in continuare angajatilor din sanatate, urmand sa fie considerate norma de hrana.
In opinia liderului sindical, date fiind informatiile primite, sindicalistii ar putea renunta le ideea organizarii unei greve, dar decizia finala urmeaza sa fie anuntata dupa sedinta Consiliului National.
Premierul Mihai Tudose, vicepremierul Marcel Ciolacu, ministrul Sanatatii Florian Bodog si liderul PSD Liviu Dragnea participa joi la sedinta Consiliului National al Federatiei Sanitas, care discuta situatia din sanatate, revendicarile sindicalistilor si programul eventualelor proteste.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005476 (s)