News Flash:

Basescu: Aceasta guvernare mutata la partid e cea mai toxica pe care a avut-o Romania

27 Octombrie 2017
1015 Vizualizari | 0 Comentarii
basescu la timis
Fostul sef al statului Traian Basescu a criticat, intr-o conferinta de presa la Timisoara, actualul Guvern, dar si pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre care a spus ca a mutat guvernarea la partid.
Traian Basescu a declarat ca memebrii Guvernului „nu inteleg nimic” si ca de multe ori declaratiile din spatiul public sunt contradictorii.
”Guvernul asta este absolut... si partidul Dragnea, ca el e in toate, e in cele ce sunt si-n cele ce maine vor ranji la soare. Oamenii astia nu inteleg nimic. Azi avem fond de solidaritate, pe urma nu mai avem. Azi avem Pilonul II de pensii, dupa cateva zile nu mai luam banii de la Pilonul II si, dupa cateva zile, iar ii luam. Oamenii astia nu isi dau seama ce fac economiei. Toate societatile sunt in perioada premergatoare scrierii bugetului si nimeni nu stie ce resursa are pentru dezvoltare si servicii, pentru ca fiecare vine cu pareri. Cand vine Dragnea si trage concluzii chiar iti dai seama ca vorbesc unul fara sa stie ce a vorbit celalalt la televizor. Aceasta guvernare mutata la partid e cea mai toxica pe care a avut-o Romania. Nici Nastase nu mutase atat de mult guvernarea la partid. Cred ca suntem intr-un stil de guvernare absolut nedemocratic, in care Guvernul nu este al Romaniei, ci al PSD. Nu spun ca Tudose e un executant foarte disciplinat, dar are niste limite date de partid din care nu poate iesi”, a declarat Traian Basescu.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1128 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004963 (s)