News Flash:

Sigur nu stiai asta! Detalii importante despre parul pubian

10 Iulie 2017
1517 Vizualizari | 0 Comentarii
epilat inghinal
Multe persoane aleg sa-si indeparteze parul pubian, in timp ce altele prefera sa il lase asa cum este, natural. De obicei femeile sunt mai interesate de raderea sau epilarea, totala sau partiala, a parului pubian. Decizia este motivata in special de preferintele partenerului.
1. Nimeni nu stie motivul exact pentru care oamenii au par pubian, dupa milioane de ani de evolutie a speciei. Medicul Madeleine Castellanos crede ca acest par nu a disparut pentru ca el pastreaza feromonii, particule produse de corp, care au ca rol atragerea unui partener de sex.
2. Parul pubian ofera protectie impotriva bacteriilor din zona intima si a leziunilor pielii, care pot sa apara prin frecarea care are loc in aceasta zona.
3. Femeile care vor sa se epileze si sa scape astfel de parul pubian ar trebuie sa faca aceasta dureroasa operatiune in prima saptamana dupa ciclul menstrual. Castellanos spune ca in aceasta perioada corpul este mai putin sensibil la durere.
4. Un studiu demonstreaza ca in timpul actului sexual are loc si un transfer de par pubian intre parteneri. Prin urmare, eliminarea parului poate fi considerata o norma de igiena intima.
5. Parul pubian are deseori o culoare diferita de parul de pe cap. Asta se intampla pentru ca melatonina este cea care ii confera o anumita culoare, iar cantitatea de melatonina produsa de organism difera de la o zona a corpului la alta.
6. In epoca victoriana, multe femei isi radeau parul pubian ca sa nu faca paduchi. Apoi, ele foloseau peruci speciale pentru zona pubiana, numite Merkin.
7. De obicei, persoanele care au o viata sexuala activa sunt mai interesate sa-si indeparteze parul pubian, comparativ cu cele care nu fac sex, conform unui studiu realizat pe aceasta tema.
8. Indiferent de controversele privind rostul parului pubian, este evident ca aparitia lui inseamna ca persoana a devenit fertila si poate fi activa sexual. Prin urmare, in decursul timpului, acest par a fost considerat o dovada a maturitatii sexuale, atragand astfel un potential partener.

parul pubian femeile victoriana
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006503 (s)