News Flash:

Cel mai bun antirid natural pentru ochi

9 Iulie 2017
959 Vizualizari | 0 Comentarii
ten femeie
Dupa 40 de ani, femeile incep sa-si faca probleme din cauza ridurilor din jurul ochilor. Laba gastii sau liniile fine de sub ochi par ca nu au leac dupa aceasta varsta. Insa nu este deloc asa. Exista un remediu extrem de eficient care poate fi facut din doar doua ingrediente.


Unul dintre ele este uleiul de argan, cunoscut pentru proprietatile pe care le are pentru ingrijirea pielii si a parului. Are rezultate uimitoare, indiferent de tipul de piele, inclusiv pentru acneeeczemevaricela sau psoriazis.


Uleiul de argan este bun si pentru organism, nu are efecte doar in ritualurile de infrumusetare. Intareste sistemul imunitar, imbunatateste circulatia sanguina si reduce colesterolul din sange. Are rol digestiv si reduce inflamatiile stomacului. Este excelent in lupta impotriva arteritei si bolilor reumatologice. Compusii sai naturali, sterolii, sunt benefici pentru ca au proprietati antiinflamatorii si sunt la fel de buni si in combaterea cancerului. Arganul mai poate fi folosit ca lotiune tonica, dar este si un afrodisiac excelent.


Daca folosesti acest tip de ulei in serumul tau pentru ochi, are dublu efect anti-imbatranire, intinereste, te ajuta sa scapi de riduri si iti tonifiaza si catiefeleaza zona de sub ochi.


Insa exista o alta reteta antirid care este excelenta pentru indepartarea ridurilor si ajuta la procesul de rejuvenare. Este vorba despre un preparat cosmetic din doar doua ingrediente: ulei de argan si vitamina E. Ambele ingrediente se gasesc in magazinele naturiste.


Ingrediente


50 ml ulei de argan


5 capsule de vitamina E


2 dischete de bumbac


Cum se prepara


Preparati un mix omogen, combinand uleiul de argan cu capsule de vitamina E. Dupa ce ati obtinut o compozitie omogena, inmuiati dischetele si lasati-le cu solutia in jurul ochilor. Lasati continutul pentru zece minute, timp in care va puteti relaxa stand intinsa. Mai apoi, indepartati dischetele de bumbac si masati usor pielea din jurul ochilor utilizand degetele.


Daca folositi in mod regulat acest ser veti avea foarte repede rezultatele dorite. Cel mai indicat este sa aplicati solutia, in cantitati mici, in fiecare seara. Utilizarea sa regulata va face pielea sa arate intinerita, mai elastica, matasoasa si stralucitoare.


ridurilor pielii acnee eczeme varicela psoriazis ochi anti-imbatranire
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1236 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005101 (s)