News Flash:

Si-a sunat sotia, dar a uitat ca are ordin de restrictie. Barbatul a fost arestat

19 August 2022
249 Vizualizari | 0 Comentarii
barbat arestat


Un individ in varsta de 50 de ani a uitat ca are un ordin de restrictie si a decis sa-si sune sotia. Oamenii legii l-au arestat. 

Asadar, totul a inceput in luna mai 2022 in momentul in care o femeie din Jimbou a obtinut un ordin de restrictie impotriva barbatului violent. Acesta nu a tinut cont de litera legii, iar in mai a sunat-o pe femeie. La acea data, politistii au dezvaluit ca l-au retinut pentru 24 de ore si ulterior l-au plasat  sub control judiciar pentru 60 de zile. Lectia nu a fost invatata de individul care, miercuri, a sunat-o din nou pe aceasta. De aceasta data, oamenii legii nu s-au mai aratat indulgenti si l-au arestat pentru 30 de zile:

 
„Reamintim faptul ca, la data de 19.05.2022, barbatul a fost retinut pentrtu 24 ore, pentru incalcarea unui ordin de protectie, fiind dispusa ulterior masura preventiva a controlului judiciar pentru 60 de zile.

In fapt, barbatul si-ar fi contactat telefonic sotia, cu toate ca acest lucru i-a fost interzis prin dispunerea masurii controlului judiciar”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1165 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006257 (s)