News Flash:

Primaria Timisoara modernizeaza si extinde Complexul sportiv Bega

16 August 2022
251 Vizualizari | 0 Comentarii
Complexul sportiv Bega

Primaria Timisoara a lansat licitatia pentru achizitia serviciilor de proiectare pentru modernizarea Complexului sportiv Bega. 

Astfel, a fost publicat in SEAP(Serviciul Electronic al Achizitiilor Publice) anuntul pentru contractarea serviciilor de proiectare pentru ”ET(Expertiza Tehnica)+DALI(Documentatie de avizare a lucrarilor de investitii)-Refunctionalizare, modernizare si extindere pe verticala P+2E a Complexului Sportiv Bega, str.Intrarea Zanelor nr.2”. 

„Pregatim mai multe proiecte de investitii in infrastructura sportiva de cartier a Timisoarei – bazine, stadioane, baze sportive. Astazi am lansat licitatia pentru refunctionalizarea complexului sportiv din Dacia si urmeaza in curand un proiect in cartierul Ronat, la stadionul de rugby”, transmite primarul Timisoarei, Dominic Fritz.

Valoarea estimata a contractului este de  239.075, lei fara TV. Termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 6.09.2022, ora 15. Durata contractului va fi de 60 de zile.Anuntul de participare poate fi gasit la: https://www.e-licitatie.ro/pub/notices/simplified-notice/v2/view/100169201

Lucrarile la aceasta investitie vor avea ca rezultat un complex sportiv modern, cu doua bazine de inot semi olimpice, grupuri sanitare, vestiare si anexe administrative la parter, doua sali de gimnastica, una pentru fete si una pentru baieti, grupuri sanitare si spatii anexe la etajul I, in timp ce la etajul doi vor fi spatii de asteptare, relaxare si administrative.

In urmatoarea perioada va fi lansata si achizitia pentru servicii de proiectare- „ET+DALI-Refunctionalizare teren sport, reabilitare si extindere cladire existenta, inclusiv utilitati, str.Pictor Aman nr.11. Valoarea estimata a serviciilor de proiectare pentru terenul de sport este de 173.464,29 lei fara TVA.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006285 (s)