News Flash:

Mortii din Timisoara, motiv de disputa pentru viceprimari, pe Facebook

19 August 2022
247 Vizualizari | 0 Comentarii
cimitir timisoara


O noua cearta intre cei doi viceprimari din Timisoara. De aceasta data vorbim despre cimitirele din municipiu. Asadar, Ruben Latcau il acuza pe Cosmin Tabara de nepasare si iresponsabilitate spunand ca sta degeaba in loc sa se ocupe de intretinerea cimitirelor din oras
„Un an si jumatate a stat degeaba si apoi a inceput sa se planga de propriile rezultate. Viceprimarul Tabara da dovada de iresponsabilitate si ataca public administratia din care face parte pentru propriile esecuri.

Dupa aproape 10 ani in care importanti membri PNL, printre care se numara si dansul, au gestionat patrimoniul din oras, inclusiv cimitirele municipiului, viceprimarul PNL isi da seama ca cimitirele sunt murdare. Luna trecuta, Florin Ravasila, fost director liberal responsabil de cimitire, a dat declaratii pentru primirea unei mite de 40.000 de euro. De ce? Pentru concesionarea cimitirelor cu dedicatie”, transmite viceprimarul Ruben Latcau pe Facebook.

 In replica, Cosmin Tabara mentioneaza faptul ca a fost implicat in tot procesul de indepartare a lui Florin Rabasila din functia detinuta si a urmarit contractul pe care firma care gestiona cimitirele il avea cu municipalitatea. Acesta sustine ca e greu sa se coboare la nivelul viceprimarului USR-ist.

  ” E greu sa ma cobor la nivelul tau (n.r. – la nivelul lui Ruben Latcau) pentru a-ti raspunde, dar cateva precizari pe tema administrarii cimitirelor din oras sunt obligat sa fac.

In ianuarie 2021 am intrat in Primarie ca viceprimar si, la scurt timp, l-am indepartat din functie pe Florin Ravasila, cel caruia Dominic Fritz si Latcau i-au redat dreptul de semnatura dupa ce fostul primar Nicolae Robu i-a luat-o!

Am reziliat contractul cu firma care gestiona cimitirele din Calea Sagului si Rusu Sirianu. Dupa ce am urmarit contractul, am fundamentat si rezilierea, iar firma nici nu ne-a actionat in instanta, fundamentarea fiind facuta profesionist”, spune Cosmin Tabara, tot printr-o postare pe Facebook.

Singurul lucru cert din aceasta chestiune este cel ca cimitirele din Timisoara arata deplorabil.

Vom reveni!  

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008944 (s)