News Flash:

Sfaturi pentru o epilare inghinala fara dureri

7 Februarie 2017
1058 Vizualizari | 0 Comentarii
epilarea inghinala

Evita efortul fizic sau hainele stramte imediat dupa epilare - Nimic nu e mai inestetic decat o zona iritata din cauza epilatului. Asadar, asteapta 48 de ore pana sa mergi la sala, unde sa depui efort si sa transpiri in pantalonii de fitness.


De asemenea, pantalonii stramti pe care ii porti cand faci sport pot dauna cresterii parului, deoarece acesta va fi nevoit sa creasca pe sub piele.


Iti sugeram sa ai grija cand urinezi sa nu te stropesti in zona in care ai fost epilata, pentru ca te poti irita. De asemenea, nu te aseza pe colacul de WC timp de 48 de ore, daca observi ca pielea s-a inrosit acolo unde ai fost epilata.


Studiile in domeniu arata ca pragul de suportare al durerii este mai ridicat in acest interval orar. Astfel, daca la 10 dimineata ai tipa de durere, la ora 15:00 doar vei musca putin din buza de jos.


Nu te epila imediat dupa ciclul menstrual - Pielea este mult mai sensibila inperioada menstruatiei si imediat dupa. Asteapta cel putin trei zile pana sa te programezi pentru orice fel de epilat.


Un sfat de tinut minte: niciodata nu-ti programa sedinta de epilat inghinal inperioada menstruatiei, durerea va fi insuportabila si nici nu va fi placut pentru persoana care se va ocupa de tine.


pantalonii stramti perioada menstruatiei epilat inghinal
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005031 (s)