News Flash:

Sevil Shhaideh a primit aviz pozitiv pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si al Fondurilor Europene

4 Ianuarie 2017
869 Vizualizari | 0 Comentarii
Sevil Shhaideh2
Sevil Shhaideh a primit aviz pozitiv pentru Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice si al Fondurilor Europene. De asemenea, aceasta va fi şi vicepremier.  „Am primit aviz pozitiv. Mergem la treabă”, a declarat Sevil Shhaideh.
Un scandal imens s-a iscat in cadrul Comisiei pentru Administratie Publica, in timp ce Sevil Shhaideh, ministrul propus pentru Dezvoltare Regionala, era audiata.

Presedintele ComisieiFlorin Carciumaru, a anuntat ca vor fi adresate un numar limitat de intrebari ministrului propus. PMP a fost exclus de la intrebari,  ceea ce a generat o reactie virulenta a parlamentarilor acestei formatiuni.
In acelasi timp, liberalii s-au plans ca a fost aleasa o sala mult prea mica si, din aceasta cauza, nu incap toti membrii Comisiei. Intr-un final, Florin Carciumaru a supus la vot algoritmul de intrebari deja stabilit, iar majoritatea PSD-ALDE s-a impus.
 

sevil shhaideh presedintele comisiei florin carciumaru pmp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005900 (s)