News Flash:

Serviciul de Permise si Inmatriculari Timisoara, deschis sambata

2 Iunie 2022
423 Vizualizari | 0 Comentarii
Serviciul de Permise si Inmatriculari Timisoara

Prefectul Mihai Ritivoiu afirma faptul ca Serviciul de Permise si Inmatriculari Timisoara va fi deschis si sambata. Prefectul recunoaste ca exista multe cereri de inmatriculari sau obtinere a permisului, iar acest lucru creaza cozi imense. Din aceste considerente, a fost luata decizia de a permite un program de functionare si sambata cand sase ghisee vor fi deschise intre orele 08:10 si 15:30.

„Este o presiune generala in Timis pe tot ce inseamna inmatriculari, permise, examene auto, pasapoarte, avize de la Inspectoratul pentru Imigrari. Principalul motiv tine de numarul mare de solicitari in comparatie cu alte judete. Suntem un centru economic si universitar care polarizeaza populatia intregii regiuni.

Chiar de aceea prefer sa ma implic personal si sa anunt punctual masurile pentru fiecare saptamana. Ele depind si de disponibilitatea personalului de a lucra in timpul liber. Suntem aici sa rezolvam problemele cetateanului platitor de taxe si facem tot ce putem cu resursele limitate de care dispunem”, a precizat, joi, prefectul Mihai Ritivoiu.

Va reamintim ca si sambata, 28 mai, tot o zi libera, s-a lucrat la Serviciul de Permise si Inmatriculari din Iulius Mall.

„Am luat decizia pentru a reduce cat mai mult termenul de asteptare. In luna februarie, pentru inmatricularea unei masini stateai peste trei luni. Am ajuns acum la 43 de zile si vom continua sa reducem termenul”, spunea, recent, prefectul Mihai Ritivoiu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005426 (s)