News Flash:

Prima reactie a colegilor de munca a medicului Octavian Mazilu, arestat pentru mita

2 Iunie 2022
390 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Municipal din Timisoara

Medicul Octavian Mazilu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru ca ar fi luat o spaga de 300 de lei. Conform procurorilor, medicul ar fi pretins si in alte 20 de situatii diverse sume de bani care porneau de la cateva sute de lei si ajungeau la mii de lei. Colegii medicului au aratat faptul ca practica lui Mazilu este una izolata si ca in Spitalul Municipal din Timisoara se respecta pacientii.

Intr-un comunicat de presa, reprezentantii Spitalului Municipal Timisoara au aratat faptul ca condamna astfel de practici si ca acest caz este unul izolat. Personalul medical regreta incidentele care nu fac cinste profesiei de medic si condamna toate actiunile de acest fel. 


Colegii doctorului Octavian Mazilu, arestat preveniv pentru 30 de zile, au transmis ca „practicile” medicului sunt izolate si ca in Spitalul Municipal se respecta drepturile pacientilor.


” Lupta pentru viata si respectarea drepturilor pacientilor, aceasta este misiunea noastra, a medicilor si a tuturor angajatilor din Spitalul Clinic Municipal de Urgenta Timisoara.

Colectivul Spitalului Clinic Municipal de Urgenta Timisoara regreta si se desolidarizeaza de toate practicile care nu fac cinste nobilei profesii medicale.

Ȋntotdeauna, prin toate politicile si proiectele noastre am pozitionat pacientul precum si accesul neconditionat la servicii medicale de inalta performanta in centrul atentiei noastre, personalul fiind instruit permanent in respectarea drepturilor pacientului, deontologiei profesionale si pentru neconditionarea actului medical.”, a transmis printr-un comunicat de presa unitatea medicala. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004870 (s)