News Flash:

Timisoara, capitala internationala a sportului. SportFest vine din nou

2 Iunie 2022
292 Vizualizari | 0 Comentarii
SportFest

In perioada 3 – 5 iunie 2022, Timisoara devine pentru trei zile capitala internationala a sportului, in cadrul primei editii din vestul tarii a SportFest, manifestare dedicata sportului si vietii sanatoase!

SportFest este o manifestare pentru toate varstele si categoriile de public – copiii, parinti sau bunici, iubitori ai sportului si sportivi de performanta, specialisti dar si persoane care vor sa afle regulile unui stil de viata sanatos!

SportFest, un eveniment international care reuneste producatori si comercianti de articole sportive din toate domeniile, companii care ofera servicii sau produse conexe domeniului sportiv, sali de fitness, centre si cluburi sportive, suplimente alimentare, health and care, articole tehnico-medicale etc., din tara dar si din strainatate: Ungaria, Italia.

SportFest, locul unde puteti asista sau participa la concursuri si demonstratii de baschet, handbal, rugby, fitness, judo, karate, kick-boxing, box si frisbee.

SportFest va ofera sansa de a întalni si de a primi autografe de la sportivi romani celebri, campioni cu care ne mandrim!

Invitat special: Simona Amanar, tripla campioana olimpica (medaliata cu aur la doua editii ale JO de la Atlanta 1996 si Sydney 2000), de sase ori campioana mondiala si dubla campioana europeana la gimnastica.

SportFest, un eveniment de la care nu trebuie sa lipsiti!

Orarul evenimentului este vineri si sambata, intre orele 10 si 20, iar duminica intre orele 10 si 18. Intrarea este gratuita.

Iata programul complet al evenimentelor!

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1138 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004914 (s)