News Flash:

Coada imensa la Serviciul de Pasapoarte din Timisoara, dupa ce prefectul a decis ca institutia sa ramana deschisa pe 1 iunie

1 Iunie 2022
243 Vizualizari | 0 Comentarii
Coada imensa la Serviciul de Pasapoarte din Timisoara

Decizia prefectului județului Timiș, Mihai Ritivoiu, de a nu inchide Serviciul de Pasapoarte din Timisoara pare sa fi avut ecou. Sunt cozi imense in Mall unde activeaza serviciul. In unele postari se vorbeste ca la cozi asteapta aproximativ 3000 de persoane.  Mai mulți părinți și-au trezit copiii la ora 7 pentru a aștepta un număr de ordine, în condițiile în care ghișeele s-au deschis la 8:30 și vor funcționa până la 14:30. Pentru 1 Iunie nu s-au putut face programări online la Pașapoarte.

O timișoreancă, membră a comunității MMTCG, a transmis pe Facebook: „70 de bilete de ordine la 3.000 de oameni la pașapoarte de 1 Iunie! Nu mergeți, nu merită!”. Apoi a revenit asupra postării și a transmis că numărul de numere de ordine a crescut la 100. Este bine de mentionat faptul ca pe 1 iunie doar copiii isi pot face pasapoarte. 

 

Prefectul judetului Timis, Mihai Ritivoiu a precizat faptul ca ghiseele au fost suplimentate si ca initiativa va fi reperata in curand pentru ca a avut succes:

Mă bucură că inițiativa de a se lucra într-o zi liberă exclusiv pentru cei mici la Serviciul de Paşapoarte a găsit mulți doritori. Pentru că încă de la primele ore au fost multe solicitări, am suplimentat ghişeele şi am emis numere de ordine.

Suntem totuşi limitați fizic de numărul cadrelor disponibile. Vă promit că vom repeta inițiativa în cel mai scurt timp! Îi asigur pe părinți că se va găsi înțelegere în această vară pentru cei ce vor să plece în concediu cu copiii. a explicat prefectul judetului Timis intr-o postare publicata pe o retea de socializare.

 

Galerie Foto

4066543WhatsAppImage20220601at95004AM.jpeg
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005515 (s)