News Flash:

Seful Directiei de Drumuri si Poduri Timisoara a fost demis dupa tragedia de pe malul Dunarii

10 Octombrie 2017
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
Horatiu Simion
Directia de Drumuri si Poduri Timisoara a ramas fara sef, dupa ce Horatiu Simion a fost demis de ministrul Transporturilor in direct la televizor. Motivul anuntat al deciziei pare sa fie accidentul de pe Clisura Dunarii, in zona Coronini, cand un autoturism a cazut apa, din cauza unui parapet care ar fi fost avariat.
Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a gasit motivul pentru care un autoturism a cazut in Dunare in zona clisurii, iar patru persoane au fost declarate disparute si se presupune ca au decedat in urma tragediei. Intr-un nou exercitiu de imagine, ministrul Razvan Cuc l-a demis in direct la televizor pe seful Directiei de Drumuri si Poduri Timisoara, Horatiu Simion. Deocamdata nu a fost emis oficial niciun document in acest sens. Demis a fost si seful Sectiei de Drumuri Orsova, Ion Cunicel.
Conform celor anuntate de Cuc, Simion ar fi fost demis pentru indolenta si proasta gestionare a situatiei, in zona existand un parapet care fusese avariat in urma unui alt accident si nu mai fusese inlocuit.
„Am constatat ca atat DRDP Timisoara cat si Sectia de Drumuri Orsova sunt vinovate cel putin de indolenta si de proasta gestionare a teritoriului aflat in administrarea acestora. Potrivit raportarilor, Sectia de Drumuri Orsova detinea parapet pe stoc, care ar fi trebuit inlocuit in acel sector de drum. In urma analizei, am cerut directorului CNAIR sa-l demita pe directorului DRDP Timisoara cat si pe seful sectiei de drumuri Orsova. Am cerut sa mi se aduca la cunostinta toate zonele care au probleme legate de parapeti, astfel incat pana la sfarsitul anului sa le putem rezolva”, a declarat ministrul Transporturilor la Antena 3, scrie tion.ro.
In urma accidentului, un autoturism a cazut in Dunare, soferul a scapat, dar alte patru persoane sunt de negasit. Este vorba despre un barbat si o femeie de 48 respectiv 40 de ani, cu fiul lor de 22 de ani si copilul cel mic de trei ani.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1319 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005489 (s)