News Flash:

Seful ASF, revocat din functie!

31 Octombrie 2016
1147 Vizualizari | 0 Comentarii
negritoiu
Comisiile reunite de buget si politica economica ale Parlamentului au votat luni revocarea sefului ASF, Misu Negritoiu, acesta adresandu-le parlamentarilor o scrisoare in care a amenintat ca va contesta in instanta o eventuala decizie de revocare. Comisiile parlamentare au fost convocate, luni, pentru audierea sefului ASF, Misu Negritoiu, pe tema tarifelor la politele RCA.
Presedintele ASF a refuzat insa sa participe la sedinta, trimitandu-le parlamentarilor o scrisoare in care a sustinut ca limitele controlului exercitat de Parlament in ceea ce priveste numirea si revocarea conducerii ASF sunt ''expres si fara echivoc limitate''.
''Pe cale de consecinta, revocarea unui membru al conducerii ASF nu este legal posibila atata timp cat acesta continua sa indeplineasca criteriile care au stat la baza numirii sale, orice hotarare in sens contrar fiind abuziva, facuta in frauda legii si, deci, lovita de nulitate, urmand sa fie desfiintata ca atare de instantele si autoritatile competente. Dorim sa invederam, pe aceasta cale, ca fata de orice initiativa din categoria celor amintite, ASF va intelege sa-si apere reputatia si independenta si va actiona corespunzator in acest sens, in vederea asigurarii respectarii prevederilor legii. In ceea ce il priveste pe subsemnatul, va asigur ca nu doresc sa ma cramponez de vreo functie si nici nu urmaresc obiective personale, motiv pentru care resping cu fermitate orice insinuari care au fost facute in acest sens de unii membri ai comisiilor de specialitate ale Parlamentului'', afirma Negritoiu in scrisoarea adresata presedintelui Camerei Deputatilor, Florin Iordache.
Propunerea de revocare a fost votata cu majoritate covarsitoare, fiind inregistrata o singura a abtinere, a deputatului minoritatilor Aurel Vainer. Deputatul PNL Constantin Dascalu nu si-a exprimat votul.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006541 (s)