News Flash:

Sectia de Pediatrie - Boli infectioase a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Arad a fost reabilitata

3 Februarie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad
Saloane ale Sectiei de Pediatrie - Boli infectioase a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta (SCJU) Arad au fost renovate si modernizate printr-o finantare de 15.000 de euro asigurata de societatea civila, au informat joi reprezentantii Consiliului Judetean. 
''Tin sa le multumesc atat membrilor acestei asociatii, cat si al altor asociatii din Arad, care au inteles ca avem nevoie de ajutorul societatii civile pentru dezvoltarea SCJU, in conditiile in care avem solicitari de investitii de 35 de milioane de euro, iar intreg bugetul CJ Arad pe 2017 este de 60 de milioane de euro'', a mentionat, printr-un comunicat de presa, presedintele CJ Arad, Iustin Cionca. 
Avocatul Emil Putin, reprezentant al asociatiei care a donat fondurile necesare investitiei, a afirmat ca el si colegii sai au satisfactia ca pot contribui la dezvoltarea SCJU. 
''Ceea ce s-a facut aici, la SCJU, este in primul rand rezultatul muncii administratiei locale. Asociatia Aradensis a Ordinului Templierilor din judetul Arad si-a adus doar contributia la dezvoltarea acestui spital, unde poate vor ajunge internati si copiii nostri", a spus Emil Putin, conform comunicatului. 
Prin respectiva investitie au fost reabilitate doua saloane, dotate cu grupuri sanitare proprii, precum si cu spatii drept rezerve pentru o mama cu un copil, aceeasi asociatie finantand anterior si modernizarea a doua saloane de la Sectia de Obstetrica - Ginecologie a SCJU Arad. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005039 (s)