News Flash:

SECHESTRU pe o parte din averea fiului lui Gabriel Oprea

7 Decembrie 2016
926 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea2
Gabriel Oprea Junior, fiul fostului ministru de Interne Gabriel Oprea, a fost chemat astazi la DNA pentru a i se aduce la cunostinta a ca a fost pus sechestru pe o parte din averea sa. Desi nu are nicio implicare in dosarul mortii politistului Bogdan Gigina, el are anumite bunuri comune cu tatal sau.


 Care este implicarea dumneavoastra in acest caz?

- Sunteti vinovat cu ceva?

- Nu.

- Ce au vrut sa stie procurorii de la dumneavoastra?

- Le-ati spus ceva anume?

- Esti suspect?

- Nu.

- Dar, martor?

- Inca mai crezi ca tatal tau este nevinovat?

- Da, normal.

- Are pe constiinta un om tatal tau?

- Nu.


Administratorul firmei care a sapat groapa in care politistul Bogdan Gigina a cazut a fost pus sub acuzare.


Iar fostul ministru Gabriel Oprea s-a prezentat si el miercuri dimineata la Directia Nationala Anticoruptie pentru a fi audiat in dosarul accidentului. El a venit pentru a i se aduce la cunostinta probele din dosarul in care este acuzat de ucidere din culpa.
In plus, procurorii i-au adus la cunostinta ca a fost instituita masura sechestrului pe avere. Gabriel Oprea are bunuri comune cu fiul sau, asa ca a fost chemat si Gabriel Oprea Junior in fata procurorilor pentru a i se aduce la cunostinta aceasta masura.


Politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata in timp ce conducea o motocicleta a Brigazii Rutiere Bucuresti, in seara de 20 octombrie 2015. Agentul de politie, care facea parte dintr-un dispozitiv de insotire a lui Gabriel Oprea, atunci vicepremier si ministru al Afacerilor Interne, a pierdut controlul motocicletei, in conditiile in care ploua, si a ajuns intr-o groapa sapata pe carosabil pentru lucrari la reteaua de gaze.


La momentul producerii accidentului, ministrul Oprea Gabriel se deplasa catre locuinta sa situata in cartierul Cotroceni, precizeaza procurorii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004580 (s)