News Flash:

Gabriel Oprea, la DNA

7 Decembrie 2016
976 Vizualizari | 0 Comentarii
gabriel oprea girofar
Fostul ministru de Interne Gabriel Oprea s-a prezentat miercuri la DNA, pentru a fi audiat de procurori, in dosarul legat de accidentul in urma caruia a murit politistul Bogdan Gigina.


Gabriel Oprea este urmarit penal, sub acuzatia de ucidere din culpa, in cazul mortii politistului Bogdan Gigina.


Klaus Iohannis a avizat la finalul lunii octombrie urmarirea penala in cazul lui Gabriel Oprea. Fostul ministru de Interne declara in urma cu doua luni ca le cere iertare membrilor familiei politistului Bogdan Gigina, dar ca masina in care se afla la momentul accidentului avea o viteza sub 60km/h, precizand ca "nu venea de la carciuma".

"Eram in timpul serviciului, veneam de la o institutie partenera si a cazut aici, aproape. Nu se grabea nimeni si va spun si de ce. In urma cercetarilor, si viteza mea si a masinii care ne insotea era sub 60 de kilometri la ora. Nu se grabea nimeni. Cer iertare familiei politistului Gigina, stiu ce inseamna sa ai un deces in familie, e o mare tragedie pe care nu si-a dorit-o nimeni, nu veneam de la restaurant, nu veneam de la carciuma, veneam de la serviciu", a declarat fostul ministru de Interne, Gabriel Oprea.


Gabriel Oprea a precizat ca masina in care se afla in seara accidentului a oprit dupa ce politistul Bogdan Gigina a cazut, dar ca un alt politist, de pe masina care ii insotea, si care era nasul lui Gigina "le-a facut semn sa plece", fostul ministru adaugand ca nu si-a dat seama de accident.

gabriel oprea dna bogdan gigina klaus iohannis
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005604 (s)