News Flash:

TRAGEDIE in Bulgaria! Cel putin 15 persoane au murit dupa ce un autocar s-a rasturnat in prapastie

26 August 2018
874 Vizualizari | 0 Comentarii
autocvar

15 persoane au murit, iar alte 27 sunt ranite, dupa ce un autocar s-a rasturnat intr-o prapastie, langa trecatoarea Iskar Gorge din Bulgaria.

Incidentul a avut loc sambata in jurul orei locale 17. Potrivit presei bulgare, autocarul s-ar fi ciocnit cu alte vehicule inainte sa se rastoarne, scrie Sofia Globe.

“Putem confirma 15 decese si 27 de raniti”, a declarat la postul national de televiziune BNT o purtatoare de cuvant a Ministerului Sanatatii, Katia Sungarska.
Autocarul transporta turisti bulgari pentru o vizita la o manastire cand a parasit carosabilul si s-a rasturnat. Alte patru masini au fost distruse complet, a precizat politia.

La fata locului s-au deplasat 15 ambulante din Sofia, 3 din Vratsa si inca trei din oraselul Montana. Ranitii au fost transportati la spitalele din Sofia.
Surse medicale de la Sofia au facut cunoscut ca unii raniti sunt in stare grava.

Presedinele Bulgariei, Roumen Radev, si-a anulat programul pentru ziua de sambata, iar premeirul Boiko Borissov a anuntat ca luni, 27 august, va fi decretata zi de doliu national pentru victimele accidentului.
 

Galerie Video

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007666 (s)