News Flash:

Alin Nica: „Ministrul Transporturilor, vinovat ca Aeroportul Timisoara nu are inca un terminal cargo”

31 Mai 2022
282 Vizualizari | 0 Comentarii
aeroport

 

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Alin Nica, sustine ca desi a gasit un investitor pentru viitorul terminal cargo de la Aeroportul International Timisoara, investitia s-a izbit de lipsa aprobarii de la nivel central.
 
Potrivit lui Alin Nica, Sorin Grindeanu, Ministrul Transporturilor, a refuzat sa transfere catre Consiliul Judetean Timis terenul necesar inceperii lucrarilor.

„Am purtat discutii avansate in luna martie cu un investitor important care si-a aratat disponibilitatea de a se implica foarte rapid in acest proiect. Din pacate, ministrul Grindeanu a reactionat extrem de violent spunand ceva despre cazul Belina, ceva ce doar el si prietenul lui Dragnea inteleg. Diferenta dintre mine si domnul Grindeanu este ca eu gandesc proiecte in folosul cetatenilor si nu ma tem de parteneriatele public-private, pe care, ca un liberal adevarat, le consider foarte bune si eficiente. Domnul Grindeanu in schimb, a ramas la nivelul Belina. Ar fi bine sa reuseasca sa faca pasul inainte si sa depaseasca etapa `Dragnea ma tine de manuta`. Este inacceptabil ca investitiile importante pentru judetul Timis, precum terminalul cargo sau centura de sud a Timisoarei, sa fie blocate de fricile si orgoliile marunte ale PSD-istului Grindeanu. A spus ca face terminalul, sa-l faca atunci, caci toata lumea asteapta”, a spus Alin Nica, presedintele CJ Timis.

In martie, Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anuntat ca ministerul pe care il conduce va construi un terminal cargo in valoare de 23 milioane de euro pe Aeroportul Timisoara.


Dincolo de declaratia la presa, atrage atentia Alin Nica, in ultimele luni nu s-a mai intamplat nimic, iar Aeroportul a ramas fara investitor, doar cu promisiuni lipsite de acoperire din partea actualului ministru PSD.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1358 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007980 (s)