News Flash:

Scapa de polipii colonului cu tinctura de propolis

11 Iunie 2017
1294 Vizualizari | 0 Comentarii
propolis
Tinctura de propolis este un produs naturist care are numeroase aplicatii medicale pentru sanatate. Acest preparat are proprietati vindecatoare si este folosit pentru uz intern si extern.

Avantajul este ca tinctura de propolis îndeplineste rolul de ,,medicament" si ajuta în tratamentul bolilor de piele, afectiunilor respiratorii, problemelor intestinale, racelii, herpesului zoster, bolilor virale, ulceratiilor de la nivelul gurii, nasului, verucilor, întepaturilor de insecte, leziunilor, ranilor, bolilor gastrointestinale, etc.


Tinctura de propolis este un excelent remediu naturist pentru tratamentul polipilor colonului. Se foloseste astfel: în prima zi se administreaza o picatura de tinctura de propolis la 10-15 ml ceai din plante medicinale; în ziua a doua se pun doua picaturi de tinctura de porpolis la 10-15 ml ceai. Acest tratament se face timp de 25 de zile. În fiecare zi se adauga cate o picatura de tinctura de propolis în plus în ceai. Astfel se ajunge la 25 de picaturi de propolis în a 25-a zi de tratament. Dupa acest tratament se face 7 zile pauza, apoi daca este necesar tratamentul poate fi repetat. Cel mai indicat este ceaiul de musetel pentru a fi amestecat cu tinctura de propolis.

Care sunt beneficiile propolisului


Indiferent de tipul tincturii de propolis, mai diluata sau pura, cert este ca poate fi folosita atat pentru uz intern cat si extern. Se poate achizitiona din farmacii, magazinele naturiste, magazine online. Propolisul este o substanta rasinoasa, cafenie, cleioasa, lipicioasa, care se realizeaza din miere, ceara, mugur de plop sau alt copac: salcie, brad, molid, castan. Rasina este amestecata cu o secretie speciala, dar si cu ceara si polen, albinele lucratoare fiind cele care colecteaza aceasta rasina. Propolisul se dizolva în alcool si astfel rezulta tinctura din aceasta substanta. La 100 ml alcool de 86 de grade se adauga 20 g propolis.


Tinctura de propolis are numerosi nutrienti din plante care actioneaza benefic în combaterea virusilor si bacteriilor. Proprietatile antiinflamatorii si vindecatoare ale acestei substante sunt apreciate în medicina traditionala si de aceea tinctura de propolis este un bun remediu pentru tratamentul iritatiilor pielii si mucoaselor si pentru alte boli ale pielii.


sursa:bodygeek.ro


aplicatii medicale sanatate proprietati vindecatoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004575 (s)