News Flash:

Scandalul din CNAS ia amploare! Neregulile au fost sesizate inca din 2014

3 Septembrie 2017
962 Vizualizari | 0 Comentarii
cnas
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS) a fost sesizata inca din anul 2014 de nereguli privind modalitatea de verificare si aprobare a dosarelor de ingrijire la domiciliu, in urma controalelor suspiciunile fiind confirmate, potrivit unor documente citate de mediafax.ro.
Raportul de control citat arata ca CNAS a fost informata de o casa de avocatura privind nereguli la nivelul Casei de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB) in ce priveste modalitatea de verificare si aprobare a dosarelor depuse in vederea obtinerii de catre asigurati a deciziei de ingrijiri la domiciliu.
"Se constata din declaratia data la sediul CNAS, faptul ca fiica domnului Ganuci Marin nu a semnat niciun document pentru depunerea cererii, decat cu firma SC Alicia Medical Expert SRL, existand neconcordante intre declaratiile fiicei asiguratului Ganuci Marin si serviciile de ingrijire medicala la domiciliu raportate si decontate pentru furnizorul SC Christian Ingrijiri Paleativ SRL", este una dintre concluziile raportului din 2014. Raportul este semnat de seful CNAS de la acel moment, Vasile Ciurchea.

cnas anul 2014 nereguli
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1159 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006443 (s)