News Flash:

Reactia SOCANTA a doctorului Burnei, dupa ce instanta a hotarat ca nu mai poate profesa intr-un spital de stat

2 Septembrie 2017
1072 Vizualizari | 1 Comentarii
Gheorghe Burnei
Medicul Gheorghe Burnei a declarat joi, intr-o conferinta de presa, dupa ce instanta a decis definitiv ca nu poate profesa in sistemul public de sanatate, ca este vorba si despre presiunea exercitata prin memorandumul semnat de fostii sai colegi, de la Sectia de chirurgie ortopedica a Spitalului "Marie Curie", care au refuzat orice forma de colaborare cu el. El s-a declarat surprins de atitudinea acestora, spunand ca i-a ajutat in multe privinte si s-a intrebat cine este in spatele demersului lor.
"Am fost arestat. De noua luni incoace viata mea a luat o turnura pe care nu am visat-o nici in cel mai cumplit cosmar. Eu in 42 de ani nu am facut decat sa gasesc solutii pentru a salva vieti (...) Nu sunt perfect. Dar va spun din suflet ca sunt nevinovat. Pe toti i-am ajutat cum am putut si cat am putut", a declarat medicul.


”Cazul Amirei, de la care a inceput totul e o facatura. Pe fetita asta am operat-o acum 18 ani, era un caz extrem de dificil. Doctorul Tasini din Italia i-a confirmat anul trecut in aprilie ca operatiile mele sunt reusite si nu se mai impune nicio interventie chirurgicala. ” a mai spus medicul Burnei. El se intreaba cine este in spatele medicilor care se lupta pentru a-l impiedica sa profeseze. 


”Nu am ce sa-mi reprosez, stau si ma intreb care este realitatea, ce s-a intamplat” a subliniat medicul. Despre oasele de vaca si improvizatii, medicul a afirmat ca ”au picat acuzatiile, nu sunt adevarate, m-au acuzat initial si au fost clasate”.

gheorghe burnei
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Matoppono  | #50428
Adauga comentariu

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1149 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006788 (s)