News Flash:

TRAGIC! O fetita de un an si sase luni si mama ei, spulberate de o masina chiar in fata casei, la Satchinez. Mama a murit la spital

1 Septembrie 2017
1205 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd
Accident teribil de circulație, joi seară, în localitatea timișeană Satchinez. O fetiță de un an și șase luni a murit, iar mama ei este grav rănită după ce  acestea au fost spulberate de o mașină scăpată de sub control, în fața casei în care locuiau.

Accidentul, spun polițiștii, s-a produs din vina unei femei de 36 de ani. Aceasta circula la volanul unui autoturism Opel, în localitatea Satchinez, spre Hodoni. La un moment dat șoferița a pierdut controlul volanului, iar mașina scăpată de sub control a ieșit de pe șosea. A zburat peste un șanț și o bancă și a lovit-o pe femeie și pe copilul ei. Cele două stăteau în fața casei, în apropierea gardului, în momentul în care au fost strivite de mașină. Fetița în vârstă de un an și șase luni a fost luată de tatăl său și dusă în brațe până la doctorul din sat. Din păcate acesta nu a mai putut să-i salveze viața. Mama ei a fost rănită grav și a fost transportată la Timișoara la spital pentru îngrijiri medicale.

 

Polițiștii de la Rutieră s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea cercetărilor. Ei au deschis acum pe numele șoferiței vinovate un dosar penal pentru ucidere din culpă și unul pentru vătămare corporală din culpă, scrie tion.ro.

UPDATE. Mama fetiței a murit la spital

Mama fetiței a fost transportată la Spitalul Municipal Timișoara, în stare gravă. În ciuda eforturilor depuse de medici, aceasta a decedat.


satchinez hodoni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1152 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004760 (s)