News Flash:

SCANDALOS! Poarta de intrare in Timisoara care a ucis un tanar in timpul furtunii de duminica, reabilitata de Primarie in urma cu doi ani!

19 Septembrie 2017
1139 Vizualizari | 0 Comentarii
poarta cazuta masina 3 700x336
Un om si-a pierdut viata in urma furtunii care s-a napustit duminica dupa-amiaza asupra Timisoarei, dupa ce poarta de intrare in oras s-a prabusit peste masina lui. Tanarul Vlad Baici avea 24 de ani si era student la Medicina. Poarta despre care vorbim a fost modernizata acum doi ani, la comanda Primariei Timisoara. Avea la baza beton armat si beton aparent.
De lucrarile pentru modernizarea portii s-a ocupat firma Stareto SRL din Timisoara, care a mai avut si alte contracte cu municipalitatea. De exemplu, a modernizat Sala de Consiliu a Primariei si a reabilitat si Clinica de Oftalmologie a Spitalului Municipal.
Lucrarile la poarta de intrare in oras de pe Calea Lugojului au fost efectuate in vara anului 2015 si au costat, potrivit primarului Nicolae Robu, 200.000 de lei fara TVA, adica peste 50.000 de euro cu tot cu TVA. Nu s-a organizat licitatie publica, ci vorbim despre o incredintare directa. Pe poarta statea scris „Timisoara, orasul declansarii revolutiei romane din Decembrie 1989”.
La acea vreme, reprezentantii Primariei Timisoara au facut public proiectul de modernizare. La baza, structura avea un stalp din beton armat, de 120/40 cm, iar deasupra acestuia era pus beton aparent, un compozit care arata ca betonul, dar este mult mai usor si mai flexibil, potrivit site-urilor de specialitate. Mai sus a fost pusa o placa din fibrociment.
Despre accidentul de duminica dupa-amiaza a avut de spus ceva si premierul Romaniei, Mihai Tudose. Dupa ce le-a transmis condoleante timisenilor, Tudose a spus ca primarul Nicolae Robu ar trebui sa dea explicatii pentru moartea tanarului de 24 de ani.
„Intrebati-l pe domnul Robu de ce a picat semnul acela inaugurat de el de curand, si a facut o victima. Semnul acela nou-nout, cu Bine ati venit la Timisoara, a fost inaugurat cu surle si trambite”, a declarat Mihai Tudose, potrivit digi24.
Si fostul premier Sorin Grindeanu cere pedepsirea vinovatilor. El a scris pe Facebook ca nu putem ramane indiferenti la unele dintre cauzele care au dus la decese si raniti.
„Solicit autoritatilor sa ia masuri urgente pentru tragerea la raspundere a proprietarilor panourilor cazute si a celor care le-au autorizat. Vinovatii trebuie identificati si pedepsiti pe masura celor intamplate”, se arata in mesajul fostului premier, scrie tion.ro.
Tanarul Vlad Baici, care se afla in masina, nu a mai avut nicio sansa in fata constructiei uriase care s-a prabusit pe autoturismul lui. Vantul a suflat cu putin peste 100 km/h in Timisoara si efectiv a rupt structura si a aruncat-o pe carosabil, direct peste masina tanarului timisorean. Pe Facebook au inceput sa apara mesajele de condoleante. Oamenii scriu ca Vlad era un baiat plin de viata si cu foarte mult bun simt.

timisoarei vlad baici medicina timisoara
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1262 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004949 (s)