News Flash:

SCANDAL SEXUAL intr-un centru de plasament din Brasov! O educatoare si un elev au facut sex in bucataria scolii

5 Martie 2017
1676 Vizualizari | 0 Comentarii
profa goala
Situatie scandaloasa la Brasov, unde o educatoare de 42 de ani este cercetata penal dupa ce un elev de 17 ani a sustinut ca femeia l-ar fi sedus. Intalnirile dintre cei doi s-ar fi consumat in bucataria centrului de plasament unde baiatul este institutionalizat. Baiatul a povestit prin ce trece dupa a aflat ca educatoarea a ademenit si alti baieti, mai mici decat el, arata B1 TV.


Potrivit anchetatorilor, baiatul de 17 ani s-a plans directorului centrului de plasament din localitatea Victoria ca educatoarea l-a convins sa intretina relatii sexuale cu ea. Initial, cand managerul i-a pus fata-n fata, si femeia a venit si cu sotul ei, ingrijitor la acelasi centru, adolescentul a dat inapoi.  In fata autoritatilor insa baiatul a venit si cu dovezi: le-a aratat politistilor mesaje prin care femeia de 42 de ani incerca sa-l seduca. 
Potrivit unor surse, cei doi purtau discutii intense de luni bune si pe o retea de socializare. Femeia i-ar fi dat sperante tanarului, cu 25 de ani mai mic ca ea, ca il iubeste, spunandu-i ca are probleme in familie. Elevul sustine ca au avut apoi mai multe intalniri amoroase noaptea, in bucataria centrului de plasament.  Totul s-ar fi complicat cand baiatul a aflat ca educatoare nu ii este fidela, ci le-ar fi facut avansuri si unor baieti de 15 ani. Atunci a reclamat-o. 


Femeia, care dupa izbucnirea scandalului si-a dat demisia din centrul de plasament, este acum cercetata penal pentru infractiunea de act sexual cu un minor.


In paralel si Directia pentru Protectia Copilului a deschis o anchetaa, insa spun ca nu au ajuns la nicio concluzie. Baiatul sta acum la sora lui si nu vrea cu niciun chip sa se intoarca in centru. Daca va fi gasita vinovata de procurori, educatoarea risca pana la 7 ani de inchisoare.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1325 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006498 (s)