News Flash:

FEMEILE SI LUXUL, PASIUNILE lui Vasile Turcu. Omul de afaceri, in continuare in coma

3 Martie 2017
1229 Vizualizari | 0 Comentarii
turcu cross 465x390
Lumea fotbalului romanesc este de doua zile in stare de soc. Tentativa de sinucidere a lui Vasile Turcu (62 de ani), unul dintre cei mai pitoresti patroni care au trecut prin Liga 1 in ultimii 10 ani, i-a facut pe microbisti sa depene fel de fel de amintiri legate de perioada in care omul de afaceri s-a aflat printre conducatorii clubului Dinamo.
Vasile Turcu a fost actionar la Dinamo din 2004 pana in 2011, perioada in care „cainii” au cucerit un titlu de campioni, o Cupa a Romaniei si o Supercupa. In afara fotbalului, numele lui Turcu este legat de o poveste indelung comentata de fani pe stadioane.
Se pare ca, in 2007, cand avea 52 de ani, omul de afaceri si-ar fi facut o operatie de marire de penis. Nu in Romania, ci in Austria, la o clinica din Viena, scrie click.ro. Cum era cunoscut ca un barbat cuceritor, vestea a amuzat la timpul ei, dar nu i-a luat prin surprindere pe apropiati.
Chiar daca nu este nimic rusinos, Vasile Turcu a negat mereu ca ar fi efectuat aceasta interventie chirurgicala, insa legenda a ramas si este povestita si acum la intalnirile microbistilor.
Mai ales ca Vasile Turcu a fost toata viata un mare crai. Chiar daca era insurat si avea acasa doi baieti, acesta nu s-a putut abtine sa nu se distreze si cu alte femei.
Gurile rele spun ca Turcu s-ar fi iubit timp de zece ani cu manelista Carmen Serban, departe de ochii curiosilor. Idila lor nu a fost confirmata de nici unul dintre ei nici pana in ziua de azi.
Fostul actionar al echipei Dinamo a incercat sa se spanzure, miercuri, cu cordonul de la halatul de baie, insa a fost gasit la timp de sotia sa, in subsolul casei. A fost transportat, in coma, la spital. Si ieri, starea lui era in continuare critica.

vasile turcu dinamo carmen serban
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005883 (s)