News Flash:

Cat de des trebuie sa schimbi lenjeria de pat

5 Martie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
lenjerie pat
  Lenjeria de pat trebuie sa fie curata, insa nu sunt multi care stiu cat de des trebuie schimbata lenjeria de pat. Este cel mai important lucru pentru sanatatea noastra deoarece asternuturile pot fi o sursa inepuizabila de microbi si, in concluzie, de boli.
  In general, producem 1,5 milioane de celule moarte care ajung in lenjeria de pat si care, daca nu este schimbata la timp, pot dauna grav sanatatii. Acestora li se adauga sebum, transpiratie, saliva, materii fecale, sperma, secretii vaginale sau resturi de mancare. Toate acestea reprezinta o sursa de hrana pentru acarieni, acele microorganisme care ”locuiesc” si se inmultesc in saltea si care pot provoca alergii grave, astm, rinita, iritatii ale pielii, acnee. 



 
  Tocmai de aceea este important sa avem grija de corpul nostru schimband lenjeria de pat foarte des. Specialistii in igiena recomanda o frecventa de o saptamana, iar in lunile de vara, cand transpiratia este din abundenta chiar de doua ori pe saptamana. Tot ei asigura ca nu este deloc igienic pentru organismul nostru sa lasam pe pat asternuturile in care cu o seara inainte au dormit musafirii.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004633 (s)