News Flash:

SCANDAL intre jurati la Vocea Romaniei. Brenciu si Loredana s-au contrat dur

24 Noiembrie 2013
1399 Vizualizari | 0 Comentarii

Loredana şi Horia și-au aruncat reciproc vorbe grele în cadrul show-ului "Vocea României". Până acum, telespectatorii au fost obișnuiți cu certurile dintre Brenciu și Moga, cei doi jurați luându-se peste picior în fiecare ediție a emisiunii. 
Dacă șicanele dintre Moga și Brenciu sunt regizate pentru deliciul publicului, Loredana a fost realmente iritată de comportamentul colegului ei, în ediția de sâmbătă.

Loredana a fost vizibil deranjată de criticile pe care Horia Brenciu i le-a adus unui concurent pe care ea l-a antrenat. Cântăreața a vizat realizările profesionale ale colegului ei, declanșând un conflict.

''Eu cred că Horia ar trebui să nu uite nicio clipă că mai întâi a fost prezentator şi apoi a devenit cântăreţ. Acest lucru nu trebuie uitat'', a spus Loredana la ''Vocea României''.

Brenciu a simțit nevoia să se justifice și a spus că are cunoștințe muzicale deoarece în familia lui au fost foarte mulți muzicieni. 
"Eu nu am avut muzicieni în familie, dar la 14 ani am câștigat tot ce se putea câștiga"
, i-a replicat Lori.

Horia Brenciu a răspuns imediat. ''Eu văd talentul pe care îl are fiecare concurent. Nu mă impresionează decolteul Loredanei sau tinereţea fraţilor Moga'', a adăugat Horia.

 Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un simplu LIKE, comunității noastre de cititori de pe pagina de Facebook.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005479 (s)