News Flash:

Recunoaste Alex Velea relatia cu Antonia?

22 Noiembrie 2013
1444 Vizualizari | 0 Comentarii
S-au scris multe pagini despre infidelitățile lui Alex Velea și ale Antoniei, chiar dacă nici unul dintre ei nu a recunoscut vreodată că ar fi mai mult decat prieteni.
După despărțirea de Vincenzo, Antonia a fost văzută tot mai des în compania lui Alex Velea, iar paparazzilor le-a fost de ajuns pentru a da verdictul că sunt împreună.
Dar Alex Velea era căsătorit în continuare, astfel încat Antonia a fost blamată de către opinia publică, pentru că ar fi vrut să îl despartă de Ana.
Vincenzo, fostul soț al Antoniei, a spus, pe de altă parte, că știe de relația fostei lui soții cu Alex.
„Eu știam de la ea, adică am aflat înainte să apară în presă, nu mai eram demult împreună, eram despărțiți. Nu o să-ți spun ce mi-a zis, dar mi-a confirmat. Bine, nu m-am dus eu să-i întreb, nu simțeam să mă duc să o întreb dacă are o relație cu cineva. Ea a venit la mine și eu am apreciat chestia asta. Mi s-a părut ciudat că nu și-au recunoscut relația, nu înțeleg de ce face asta".
Pentru prima oară de cand au început speculațiile legate de o posibilă relație, Alex Velea a vorbit despre femeile din viața sa.
„Da, este adevărat. Iubesc o fată și numele ei începe cu A. Se termină tot cu A. Nu este un secret, nu am încercat să ținem treaba asta secret, dar nu e așa cum vorbește presa. Nu trăiesc cu două femei. O sa discutăm cand o să fie cazul și despre asta", a spus Alex Velea într-un interviu, potrivit protv.ro.
In tot interviul, Alex a fost misterios și nu a pronunțat numele Antoniei, iar cea pe care o iubește ar putea fi tot Ana, soția lui, dat fiind că numele începe cu litera A și se termină la fel, așa cum se întamplă și cu numele Antoniei.
După acest moment, i s-a plans lui Smiley că trei sferturi din interviu a fost despre Antonia.
 Omg.ro

vincenzo smiley antonia
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007300 (s)