News Flash:

Ziua Portilor Deschise la Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara

21 Noiembrie 2013
1253 Vizualizari | 0 Comentarii
Facultatea de Stiinte Economice din Timisoara
Viitorii studenţi care doresc să-şi facă o carieră în domeniul business-ului sunt aşteptaţi în următoarele zile la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din Timișoara (FEAA) unde vor avea loc Zilele Porţilor Deschise. Acţiunea are loc vineri şi sambătă, între orele 10:00 şi 17:00. FEAA organizează în perioada 22 – 23 noiembrie 2013, între orele 10:00 – 17:00, la sediul său de pe strada Pestalozzi, nr. 16, evenimentul intitulat Zilele Porților Deschise la FEAA. Acesta reprezintă o oportunitate pentru elevi și studenți de a aduna mai multe informații care să-i ajute să ia o decizie cu privire la cariera profesională pe care vor să o urmeze.
In cadrul evenimentului elevii de liceu pot lua un prim contact cu viața de student, oferta academică, evenimentele extracurriculare și potențialii angajatori. Concret, în cele două zile, elevii fac cunoștință cu cele 10 specializări ale facultății, în cadrul standurilor și workshop-urilor la care participă atat cadre didactice cat și studenții ambasadori ai FEAA. In paralel, vor lua parte la sesiuni interactive de discuții cu partenerii facultății din mediul de afaceri (care acordă stagii de practică și locuri de muncă studenților FEAA). Și-au anunțat prezența reprezentanții unor companii prestigioase din Timişoara.
La Zilele Porților Deschise de la FEAA sunt așteptați pe langă elevi, părinții acestora și cadrele didactice din mediul preuniversitar. Pentru cei din urmă conducerea FEAA a amenajat Teacher’s Corner, locul unde se vor pune bazele unor colaborări între mediul preuniversitar și cel universitar, în vederea concretizării unei pregătiri optime pentru cariera viitorilor absolvenți.
„Ne dorim ca Zilele Porților Deschise la FEAA să devină un eveniment de tradiție pentru facultatea noastră. Am identificat nevoia de a oferi informații suplimentare elevilor de liceu cu privire la oferta educațională și tot ceea ce poate pune la dispoziție facultatea noastră pentru a face din viața de student o experiență interesantă, utilă și de ce nu distractivă. Pe langă tradiție, infrastructura modernă și oferta educațională aliniată la standarde internaționale, ne recomandă ca facultate prestigioasă și numeroasele parteneriate semnate cu universități din Europa unde studenții noștri pot studia unul dintre cei trei ani de studiu, dar și parteneriatele cu marile companii multinaționale care activează în partea de vest a țării. Ii așteptăm cu mare drag pe toți cei interesați de eveniment: elevi, părinți, profesori și le promitem o experiență inedită în casa noastră.”, a declarat Ovidiu Megan, Decanul FEAA Timișoara.
Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara, în cei peste patruzeci și cinci de ani de existenţă, a devenit o prezenţă activă, recunoscută în învățămantul superior din domeniul economiei şi administrării afacerilor la nivel regional, naţional şi european. FEAA oferă opt specializări pentru ciclul de licență în limba romană (Contabilitate și Informatică de Gestiune, Economia Comerțului Turismului și Serviciilor, Economie Generală și Comunicare Economică, Economie și Afaceri Internaționale, Finanțe și Bănci, Informatică Economică, Management și Marketing), specializarea Finance and Banking în limba engleză și specializarea Management în limba franceză. Pentru ciclul de master FEAA oferă 25 de programe, iar la ciclul de doctorat 5 domenii de cercetare. Tion.ro

domeniul business-ului
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1114 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006269 (s)