News Flash:

SCANDAL intr-o scoala din judetul Hunedoara. Profesor acuzat ca a lovit un elev

10 Martie 2017
1060 Vizualizari | 0 Comentarii
elev batut
Inspectoratul Scolar Judetean Hunedoara efectueaza verificari in cazul unui profesor de matematica de la Scoala generala nr.1 din orasul Lupeni, pe care parintii unui elev de clasa a VI-a l-au reclamat ca le-a lovit copilul in timp ce se afla la cursuri, prezentand si fotografii in acest sens. 
"Este un incident regretabil. Scoala a informat Inspectoratul Scolar despre acest caz si a declansat o procedura de cercetare disciplinara a profesorului in cauza", a declarat miercuri, pentru AGERPRES, inspectorul scolar general adjunct, Marta Mate. 
Ea a precizat ca se va deplasa joi in Valea Jiului si va discuta, cu acest prilej, si cu profesorul acuzat de parinti ca le-ar fi lovit copilul. 
Contactat telefonic, profesorul Cornel Lungan, a recunoscut ca l-a lovit usor pe elev, afirmand ca acesta deranja ora de matematica. 
"Eu i-am dat una peste fund pentru ca deranja ora. I-am spus sa stea cuminte. Cand m-am dus la el si i-am zis sa se ridice in picioare, i-am dat o palma peste fund, incet. Are pielea sensibila si au ramas degetele imprimate acolo. (...) Nu am treaba cu el, ne intelegeam foarte bine, l-am ajutat cand a avut nevoie. Dar asa e viata", a spus Lungan. 
Profesorul Cornel Lungan a fost viceprimar al orasului Lupeni timp de 16 ani, pana in vara anului trecut. Acesta a spus ca mai are doua luni pana la pensie si ca regreta ca nu s-a retras din activitate anul trecut, cand nu a mai fost ales viceprimar. AGERPRES

lupeni
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1148 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007469 (s)